Izvor: eKapija | Srijeda, 24.09.2014.| 13:34
Izdvojite članak Odštampajte vijest

"Balkan Venture Forum" u Sloveniji 12. i 13. novembra - Registracija preduzeća iz RS do 28. septembra

Šesti po redu "Balkan Venture Forum-COINVEST Edition" održaće se 12. i 13. novembra 2014. godine u Novoj Gorici u Sloveniji. Riječ je o događaju koji povezuje međunarodne investitore sa preduzetnicima iz oblasti visokih tehnologija iz šireg regiona Jugoistočne Evrope. Cilj Foruma je da kroz partnerstvo i investicije ubrza rast preduzeća, saopšteno je iz Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća.

Forum je jedan od glavnih ciljeva projekta VIBE koji sufinansira Evropska unija u okviru Transnacionalnog programa saradnje Jugoistočna Evropa, a u kojem Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća učestvuje kao partner.

Preduzeća iz Republike Srpske i BiH, koja prijave učešće na Forumu, ocijeniće posebna komisija, a njih 50 biće odabrano da se predstavi na Forumu. Svako preduzeće predstaviće svoj biznis žiriju koji čine predstavnici fondova rizičnog kapitala, korporativnih investitora i poslovnih anđela. Osim toga, Forum je prilika za poslovno povezivanje, radionice i promociju posredstvom medija.

Osam najboljih preduzeća, prema ocjeni žirija, biće nagrađeno i dobiće priliku da se besplatno predstave na "European Venture Summit" u Dizeldorfu, 8. i 9. decembra 2014. godine.

Žiri uključuje mnoge uticajne investitore kao što su "Early Beard VC", "New Frontier Group", "RSG Capital", "Eleven", "LaunchHub", "Central Europe Trust" i "ERA Kapital".

Program "Balkan Venture Forum" obuhvata mnoštvo poslovnog povezivanja uključujući i tzv. "jedan na jedan" prethodno dogovorene sastanke preduzetnika sa investitorima, kao i više od 30 vodećih uvodničara i panelista.

Detaljniji pregled programa može se vidjeti na: http://www.balkanventureforum.org/programme/

Zainteresovani za učešće na Forumu mogu kontaktirati jitske@e-unlimited.com ili broj telefona +32 2643 36 92. Besplatna registracija vrši se putem veb stranice http://vibeproject.eu/BKVF/. Krajnji rok za registraciju je 28. septembar 2014. godine.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.