NavMenu

"Ljubitelji kafe" drugu godinu za redom najbolja "Facebook" stranica u regionu

Izvor: eKapija Utorak, 23.09.2014. 14:54
Komentari
Podeli
Brend "doncafe", kompanije "Strauss Adriatic", drugu godinu za redom dobitnik je nagrade "SoMo Borac Fejs", odnosno nagrade za najbolju "Facebook" stranicu koja je dodijeljena na "Weekend Media Festivalu" održanom u Rovinju.

Osim što je "Facebook" stranica "Ljubitelji kafe", dobila najvažniju regionalnu internet nagradu, "doncafe" je ušao u finale u kategoriji za SoMUST Have sa svojim "Twitter" nalogom.

- Ove godine drugi put za redom smo osvojili regionalnu nagradu za najbolju "Facebook" stranicu u konkurenciji kakva je bila u Rovinju. I pored oštre konkurencije i puno kvalitetnih radova koji bez problema mogu konkurisati i na međunarodnoj sceni, pokazali smo da iz godine u godinu pratimo trendove i postavljamo standarde. Naša "Facebook" stranica predstavlja rezultat kontinuiranog rada i težnje da uvijek budemo tu za sve ljubitelje kafe. Potvrda od strane same industije za nas je značajan pokazatelj da u tome uspijevamo i inspiriše nas da budemo najbolji što možemo - istakla je Olivera Jokić, menadžer za odnose sa javnošću kompanije "Strauss Adriatic".


"SoMo Borac" nagrada, koja je pokrenuta 2013. godine, ove godine okupila je veliki broj digitalnih profesionalaca i prije samog događaja – sveukupno je bilo 135 prijava iz cijele regije – a najbolje je ocijenjivalo 18 regionalnih stručnjaka. Nagrada je zamišljena kao prilika za predstavljanje kreativnih projekata i kampanja stručnjaka iz regiona na "Weekend Media Festivalu" a zanimljivo je da su nagrade napravljene uz pomoć 3D štampača.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Energija, Saobraćaj, Finansije

Na prodaju potraživanja Kompanije Dušanić iz Prnjavora

Stečajni upravnik Kompanije Dušanić iz Prnjavora oglasio je prodaju potraživanja i preuzimanje vođenja i finansiranja stečajnog dužnika. Kako se navodi u oglasu, ukupna vrijednost potraživanja po predmetima koji se vode u Osnovnom sudu u Banjaluci iznose 1.573.219 KM. Imovina stečajnog dužnika prodaje se "u paketu" kao jedna cjelina. Početna cijena iznosi 786.609 KM što čini polovinu ukupne vrijednosti potraživanja u oba predmeta i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.