NavMenu

Novinar Dragan Bursać dobitnik nagrade "Srđan Aleksić"

Izvor: eKapija Utorak, 23.09.2014. 13:21
Komentari
Podeli
Dragan BursaćDragan Bursać
Draganu Bursaću, novinaru i kolumnisti portala "Buka", u ponedjeljak (23. septembar 2014. godine) je u Banjoj Luci uručena novinarska nagrada "Srđan Aleksić" za 2014. godinu.

- To je možda jedna od najbitnijih nagrada u BiH. Nisam ni svjestan šta mi se dešava, ali u pozitivnom smislu, nešto posebno, nešto što obavezuje, tjera da budem bolji - rekao je Bursać i pozvao sve novinare da budu profesionalni i odgovorni u izvještavanju.

Nagradu "Srđan Aleksić" ustanovili su 2010. godine nevladine organizacije Helsinški parlament građana Banja Luka, Fondacija Cure iz Sarajeva i Udruženje mladih novinara RS-a, a nagrada je 2013. godine prešla u vlasništvo Mreže za izgradnju mira BiH.

Podsjećamo, nagrada se dodjeljuje novinarima iz BiH čiji rad afirmiše i promoviše profesionalno medijsko izvještavanje o marginalizovanim grupama i za razvoj društveno odgovornog novinarstva.

Kompanija "m:tel" i ove godine bila je sponzor nagrade, a koja je ovoga puta dodijeljena u okviru projekta PRO-Budućnost, koji finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID), uz podršku Catholic Relief Services (CRS) BiH i partnera.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.