NavMenu

IKEA plaća zemljište u Ljubljani 20 mil EUR?

Izvor: Tanjug Srijeda, 17.09.2014. 12:55
Komentari
Podeli
Švedska IKEA bi za nekoliko mjeseci slovenačkom društvu "Triglav upravljanje nekretninama" mogla da isplati oko 20 mil EUR, za 84.000 kvadratnih metara placa u Ljubljani.

U kompanija IKEA i "Triglav" zasad o poslu ne govore, a pregovori su još u toku, piše list "Finance" prema čijim je saznanjima pismo o namjerama s "Triglavom" već potpisano. Ostaje da se još izjasni opština Ljubljana.

O opštinskom prostornom planu nešto više će biti poznato neposredno pre lokalnih izbora 5. oktobra, na kojima će kandidat biti i sadašnji gradonačelnik Zoran Janković.


Prema nezvaničnim informacijama, "Triglav" želi da za zemljište dobije od 230 do 270 EUR po kvadratnom metru, odnosno između 19,3 i 22,7 mil EUR, a novac očekuju do sredine iduće godine, piše "Finance".


Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.