NavMenu

Otvoren sajam poljoprivrede "Interagro 2014" u Bijeljini

Izvor: eKapija Srijeda, 17.09.2014. 11:56
Komentari
Podeli
U Bijeljini je danas otvoren 13. Međunarodni sajam poljoprivrede "Interagro 2014" na kojem se očekuje više od 150 izlagača iz Republike Srpske, regiona, kao i evropskih zemalja, prenosi portal Capital.ba.

Na Sajmu će se predstaviti proizvođači iz Italije, Austrije, Mađarske, Češke i Njemačke, saopšteno je iz bijeljinskog preduzeća "Grad", koje je organizator ove tradicionalne privredne manifestacije.

Međunarodni poljoprivredni sajam "Interagro" u Bijeljini ove godine će biti u znaku saradnje zemalja okruženja u slivu rijeke Save, ekonomske regije sa 15 privrednih komora Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije.

U okviru trodnevne manifestacije predviđeno je nekoliko predavanja i promocija iz oblasti agrara koje će održati eminentni stručnjaci iz Republike Srpske i Srbije.

Generalni sponzor Sajma "Interagro 2014" je Rudnik i Termoelektrana "Ugljevik".

Sajam se tradicionalno održava pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske i grada Bijeljina.


Sajam se održava na 2.500 metara kvadratnih unutrašnjeg izložbenog prostora i 3.000 metara kvadratnih spoljnog izložbenog prostora na Agrotržnom centru u Bijeljini.

Gostima i proizvođačima obratiće se i predsjednik Područne privredne komore Bijeljina Mihajlo Vidić, u ime grada domaćina načelnik Odjeljenja za privredu i poljoprivredu Bijeljina Predrag Jović, te predsjednik Privredne komore Vojvodine Ratko Filipović, prenio je Capital.ba.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.