NavMenu

Poziv investitorima da ulažu u startap kompanije

Izvor: eKapija Utorak, 16.09.2014. 15:16
Komentari
Podeli
(Foto: I.Vukša)
"BIZOO Angel Network" objavio je javni poziv za sve investitore koji žele da se uključe u tu mrežu, prenosi "Klix".

"BIZOO Angel Network" je organizacija vodećih preduzetnika u BiH koji kontinuirano rade na otkrivanju i investiranju u nove i inovativne startup kompanije sa područja Bosne i Hercegovine. Zajedno sa BIZOO startup akcelerator programom, "BIZOO Angel Network" predstavlja platformu za povezivanje investitora, startup kompanija i mentora koje žele da se uključe u razvoj lokalnog startup ekosistema.

"BIZOO Angel Network" svojim članovima pruža raznovrsne usluge i savjete, te organizuje redovne sastanke i obuke vezane za investicije u lokalne startap kompanije. Svi članovi BIZOO mreže poslovnih anđela će imati mogućnost da budu mentori startap kompanijama iz BIZOO akcelerator programa koje su im interesantne i/ili u koje bi investirali. BIZOO program je podržala Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID).

Pored redovnih mjesečnih sastanaka, BAN će organizovati i godišnju konferenciju namjenjenu svim trenutnim i budućim članovima, gdje će isti imati priliku da čuju primjere i iskustva svjetskih stručnjaka iz domene startup biznisa i investicija.


Javni poziv se upućuje svim fizičkim i pravnim licima koji prepoznaju ovu ponudu kao šansu za otvaranje novih poslovnih mogućnosti. Zainteresovani za aktivnosti "BIZOO Angel Networka" trebalo bi da dostave pismo namjere za uključenje u mrežu ili se dodatno informišu na info@bizoo.ba.

Javni poziv je otvoren do 22. septembra 2014. godine, prenosi "Klix".


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.