Izvor: eKapija | Utorak, 16.09.2014.| 15:16
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Poziv investitorima da ulažu u startap kompanije

(Foto: I.Vukša)
"BIZOO Angel Network" objavio je javni poziv za sve investitore koji žele da se uključe u tu mrežu, prenosi "Klix".

"BIZOO Angel Network" je organizacija vodećih preduzetnika u BiH koji kontinuirano rade na otkrivanju i investiranju u nove i inovativne startup kompanije sa područja Bosne i Hercegovine. Zajedno sa BIZOO startup akcelerator programom, "BIZOO Angel Network" predstavlja platformu za povezivanje investitora, startup kompanija i mentora koje žele da se uključe u razvoj lokalnog startup ekosistema.

"BIZOO Angel Network" svojim članovima pruža raznovrsne usluge i savjete, te organizuje redovne sastanke i obuke vezane za investicije u lokalne startap kompanije. Svi članovi BIZOO mreže poslovnih anđela će imati mogućnost da budu mentori startap kompanijama iz BIZOO akcelerator programa koje su im interesantne i/ili u koje bi investirali. BIZOO program je podržala Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID).

Pored redovnih mjesečnih sastanaka, BAN će organizovati i godišnju konferenciju namjenjenu svim trenutnim i budućim članovima, gdje će isti imati priliku da čuju primjere i iskustva svjetskih stručnjaka iz domene startup biznisa i investicija.

Javni poziv se upućuje svim fizičkim i pravnim licima koji prepoznaju ovu ponudu kao šansu za otvaranje novih poslovnih mogućnosti. Zainteresovani za aktivnosti "BIZOO Angel Networka" trebalo bi da dostave pismo namjere za uključenje u mrežu ili se dodatno informišu na info@bizoo.ba.

Javni poziv je otvoren do 22. septembra 2014. godine, prenosi "Klix".


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.