NavMenu

Tuzlanski "Source Code" izabran za partnera godine "Microsoft BiH"

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 15.09.2014. 15:56
Komentari
Podeli
"Microsoft BiH" je za Application partner of the Year 2014 proglasio "Source Code" iz Tuzle, saopšteno je iz ove tuzlanske firme.

"Microsoft BiH" održao je redovnu godišnju konferenciju "Partner dan 2014", na kojoj je okupio partnere iz cijele BiH i proglasio partnere godine.

Redovno godišnje okupljanje "Microsoft" partnera održava se sa ciljem upoznavanja lokalnih partnera sa novostima iz svijeta "Microsoft"-a, kao što su poslovni prioriteti, prednosti partnerstva s "Microsoft"-om, predstavljanja novih proizvoda, kao i trendova u lokalnoj i globalnoj IT industriji.

Na ovogodišnjoj konferenciji kompanija "Source Code" predstavila je Windows Phone 8.1 aplikaciju za terensku prodaju. U pitanju je i napredno, brzo, i jednostavno rješenje za uspostavljanje totalne mobilne prodaje za komercijaliste i menadžere prodaje pod nazivom OptimusMB. U cilju predstavljanja ovog proizvoda široj javnosti 18. septembra u Sarajevu će biti održana konferencija na kojoj će biti predstavljane sve prednosti i mogućnosti ovog proizvoda.

Tuzlanski "Source Code" pouzdani je partner vodećih firmi sa 290 pravnih lica unutar i van Bosne i Hercegovine koja svakodnevno koriste poslovna rješenja koja je razvio "Source Code", kako bi optimizirali svoje poslovanje.

Znanje i vještina, usmjerenost na specifične i unikatne zahtjeve klijenata, dovele su do razvoja funkcionalnih rješenja, dok se u procesu upravljanja i poslovanja primjenjuju norme ISO 9001:2008. Predanost stručnog tima "Source Code"-a i kvaliteta usluga doveli su do rezultata koji su neusporedivi, a koje je prepoznala IT industrija i nagradila kao jednog od najboljih partnera u 2014. godini.


"Source Code" je informatička firma osnovana 2006. godine u cilju kreiranja tehnološki naprednih rješenja fokusiranih na potrebe klijenata. "Source Code" je razvio Optimus Business Framework (Optimus Poslovnu Platformu) koju čine specifična rješenja za sve tipove industrija. Fokus firme je razvoj informatičkih poslovnih rješenja kojima se omogućavaju klijenti da budu korak ispred svoje konkurencije.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.