Izvor: eKapija | Petak, 12.09.2014.| 14:27
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Prva e-business konferencija u Banjoj Luci 23. i 24. septembra

Kako do veće uspješnosti poslovanja i manjih troškova pomoću e-Business-a u privatnom i javnom sektoru, glavno je pitanje kojim će se 23. i 24. septembra u hotelu "Bosna" baviti učesnici prve stručne konferencijе o elektronskom poslovanju "e-Business Conference Banja Luka 2014".

Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva nauke i tehnologije Republike Srpske, a osnivač konferencije je Elektrotehnički fakultet (ETF) Banja Luka sa Privrednom komorom RS i Agencijom za bankarstvo RS.

Organizatori prve "e-Business konferencije" su "Lanaco" iz Banja Luke, InfoExpert iz Banja Luke i InfoDom grupa.

E-Business konferencija će okupiti eminentne autore iz regije i Evrope i očekuje se prisustvo oko 200 učesnika iz različitih privrednih područja i bankarskog sektora.

- Strategija e-Business-a od e-narudžbe do e-računa i e-plaćanja, e-Business procesno vođen BPM-om, uloga javne uprave u skidanju barijera u primjeni e-Business-a, ICT tehnologije i metodologije za e-Business, te kako da rukovodstvo privrednog društva i banke pokreće i ubrzava primjenu e-Business-a, glavne su teme 1. e-Business Konferencije u Banjaluci i izazvale su veliko interesovanje privrednika, javne uprave i akademske zajednice - istakao je Branko Dokić, dekan ETF Banja Luka i predsjednik Programskog odbora Konferencije.

Generalni sponzor "e-Business Conference Banja Luka" je PricewaterhouseCoopers (PwC) Srbija, članica mreže ugledne britanske konsultantske kuće PwC.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.