NavMenu

"Biz ekspres" nova usluga "Pošta Srpske"

Izvor: eKapija Petak, 12.09.2014. 08:56
Komentari
Podeli
"Pošte Srpske" su za svoje poslovne partnere uvele novu uslugu "Biz ekspres". Prenos robe između pravnih lica dobio je poseban status, prenosi portal "Capital".

- Pošta je danas, više nego ikad, logistička podrška za distribuciju roba. Vodeći se današnjim načinom poslovanja, gdje su brzina, povjerenje i odgovornost ključ uspjeha, odlučili smo ponuditi ekskluzivnu uslugu svim pravnim licima na području Republike Srpske, te na taj način postati partner uspješnog poslovanja - navodi se u saopštenju.

Novom uslugom "Pošta Srpske", poštanska mreža i poštanski procesi, postali su saveznici u poslovanju svim pravnim licima.

- "Biz ekspres" pošiljke preuzimamo na adresi, a naručivanje usluge se vrši pozivom Halo Centra na broj 1371, putem veb aplikacije za prijem pošiljaka ili direktnim pozivanjem prijemne pošte. Na ovaj način poslovni partneri mogu distribuirati svoju robu štedeći i izbjegavajući organizaciju vlastite dostave - saopšteno je iz "Pošta Srpske".

Pored naglašene uštede u distribuciji robe, pravna lica, uslugu "Biz ekspres" koriste prema svim standardima koji garantuju kvalitet u distribuciji robe provjerenog partnera poslovanja. U sklopu usluge "Biz ekspres" obezbjeđen je besplatan povrat dokumentacije koja prati robu u distribuciji, sve pošiljke su osigurane, a omogućeno je i praćenje pošiljke (robe) od prijema do uručenja.


Kako se ističe, rok za uručenje pošiljaka "Biz ekspresa" je do 15 časova narednog dana, a u zavisnosti od vremena predaje pošiljke, rok isporuke može da bude prolongiran. Biz pošiljka može biti pojedinačna, zbirna, (do 500 kg), te u paleti (samo na određenim relacijama), a poštarinu može platiti primalac, pošiljalac ili treće lice ukoliko postoji ugovor za ovu uslugu.

Više informacija o "Biz ekspres" usluzi "Pošta Srpske" možete naći na www.postesrpske.com ili pozivom na broj 1371 Halo Centra Pošta Srpske.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.