NavMenu

Investiciona konferencija 19. septembra u Čelincu

Izvor: eKapija Četvrtak, 11.09.2014. 14:03
Komentari
Podeli

Dva grada i deset opština Republike Srpske, među kojima i Čelinac, predstaviće svoje investicione projekte na investicionoj konferenciji koja će 19. septembra biti organizovana u Čelincu.

Osim predstavnika gradova i opština, svoje učešće u radu konferencije za sada su potvrdili i ambasadori deset zemalja, predstavnici sedam privrednih komora iz regiona, te investitori iz Republike Slovačke koji su već izrazili interes za određena investiciona ulaganja na našem prostoru.

Organizatori konferencije su Razvojna agencija opštine Čelinac, Područna privredna komora Banja Luka, Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, opština Čelinac, Ministarstvo za ekonomske odnose i regionalnu saradnju, Ministarstvo uprave i lokalne samouprave, Ambasada Republike Slovačke i kancelarija GIZ u Bosni i Hercegovini.

Prema riječima organizatora, cilj konferencije je da se kroz prezentaciju investicionih potencijala, razmjenu iskustava, promociju dobrih praksi i uspostavljanje saradnje lokalnih zajednica iz Republike Srpske i regiona, doprinese efikasnijoj promociji investicija.

Generalni pokrovitelj manifestacije je Privredna komora Republike Srpske. Investicione projekte predstaviće gradovi Banja Luka i Prijedor, te opštine Kotor Varoš, Prnjavor, Gradiška, Kozarska Dubica, Novi Grad, Mrkonjić Grad, Šipovo, Laktaši, Kostajnica i Čelinac.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.