NavMenu

Ford Relax: Opusti se uz novo Ford Financiranje

Izvor: bljesak.info Ponedjeljak, 26.03.2007. 12:31
Komentari
Podeli

Ovog je tjedna počela nova marketinška kampanja sa sloganom: Ford Relax - Opusti se uz novo Ford financiranje. U F-Autocentru SA je osmišljen 3 NAJ F-AC Leasing: NAJBrži, NAJJednostavniji, NAJJeftiniji financijski paket autoindustrije. Na ovaj način, kreiranjem vlastitog F-AC Leasinga, u F-Autocentru SA smo se potrudili otkloniti sve komplikacije i poteškoće na koje kupci nailaze i kupovinu automobila učiniti maksimalno pristupačnom sa stanovišta cijene, procedure i vremena.

Sve detalje za najkraće vrijeme moguće je dogovoriti direktno u našem salonu, F-Autocentar SA, Džemala Bijedića 175a u Sarajevu, i kod Ford partnera širom BiH (AutoNuić d.o.o. Mostar, Ul. Kardinala Stepinca BB), kaže se u saopćenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.