NavMenu

Srđan Šuput ostaje direktor Komercijalne banke Banja Luka

Izvor: eKapija Srijeda, 03.09.2014. 16:07
Komentari
Podeli
Srđan Šuput vodiće Komercijalnu banku Banja Luka i naredne četiri godine. Skupština akcionara Komercijalne banke Banja Luka na sjednici održanoj juče u Beogradu, produžila je Šuputu mandat do 2018. godine, saznaje poslovni portal Capital.ba.

Ovo je Šuputu treći uzastopni mandat, računajući od 15. septembra 2006. godine.

Šuput, rođen 1977. godine, završio je Ekonomski fakultet u Novom Sadu 2000. godine. Od 2001. do 2003. obavljao je funkcije asistenta direktora Banjalučke berze, odjeljenje za trgovinu i nadzor, zatim direktora DU IF "BLB Invest", te izvršnog direktora za poslovno bankarstvo "Nove Banjalučke banke".

Komercijalna banka Banja Luka sa 143 radnika, prošlu godinu je završila sa 256.000 KM neto dobiti.


Na kraju prvog kvartala ove godine, prema podacima Agencije za bankarstvo, imala je kapital od 64.744.000 KM. Po neto aktivi od 253 mil KM su na sedmom mjestu od ukupno 10 banaka sa sjedištem u Republici Srpskoj, navodi portal "Capital".


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.