NavMenu

Konferencija o medijskim trendovima i dodjela nagrada najboljim strategijama 27. i 28. novembra u Portorožu

Izvor: eKapija Srijeda, 27.08.2014. 13:47
Komentari
Podeli
Takmičenje za nagrade najboljim medijskim strategijama godine Sempler, koje u okviru 16. konferencije medijskih trendova SEMPL organizuje društvo Media Pool u saradnji sa časopisom "Marketing magazin", ove godine će se održati već dvanaesti put zaredom. Medijski stratezi, naručioci i mediji, koji će na takmičenju predstaviti svoje najbolje medijske projekte, i ove godine će se boriti za zlatne nagrade Sempler u šest takmičarskih kategorija i za glavnu nagradu Veliki sempler, koja se dodjeljuje najboljoj medijskoj strategiji u protekloj godini.

Među članovima žirija za nagrade Sempler su svake godine najistaknutiji medijsko-komunikacioni stručnjaci iz jadranskog regiona. Ovogodišnji žiri vodiće Vesna Beganović, osnivač i direktorica marketinške agencije "Via Media" iz BiH, a osim nje, prijavljene medijske projekte će ocjenjivati i Vanja Blumenšajn, suvlasnik i kreativni direktor hrvatske reklamne agencije Señor, Marina Čulić Fischer, izvršna partnerica u hrvatskoj agenciji Dialog komunikacije i glavna izvršna direktorica digitalne agencije Proximity Zagreb, Sašo Dimitrievski, partner u slovenačkoj agenciji Pristop, Polona Javornik, izvršna direktorica medijskih agencija OMG i OMD Slovenija, Aleksandra Kregar Brus, direktorica marketinga u Atlantic Grupi, Mario Lovrić, izvršni direktor medijske agencije Universal McCann iz Zagreba, Aleksandar Poznanić, direktor marketinga Jaffa Crvenka, i Ivan Stanković, vlasnik i direktor marketinške agencije iz Srbije, Communis DDB.


Pobjednici će biti proglašeni na konferenciji medijskih trendova SEMPL, koja će se održati 27. i 28. novembra 2014. u Portorožu.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.