NavMenu

Grimizna kugla za beogradski restoran "Comunale" - Završeno takmičenje za najbolji uređen ugostiteljski objekat u regionu

Izvor: eKapija Četvrtak, 14.08.2014. 08:54
Komentari
Podeli
(Foto: Facebook.com/restorancomunale)
Glasanjem posljednjeg člana međunarodnog stručnog žirija okončano je ovogodišnje takmičenje za najljepše uređen ugostiteljski objekat u regionu. Pobjednik je restoran "Comunale" iz Beograda koji je osvojio 147 bodova koje mu je dodijelio 19-člani međunarodni stručni žiri, prenosi portal Indikator.ba.

Na drugom mjestu nalazi se caffe "Zlatna ribica" iz Sarajeva koja je imala samo šest bodova manje, a slijedi je restoran "Per Sempre" iz Podgorice sa 131 bodom. Na četvrtom mjestu je restoran "More" iz Dubrovnika koji je osvojio 121 bod, te Lounge Bar hotela "Falkensteiner" sa 114 bodova.

Ostalih pet finalista bili su caffe bar "Henessy" iz Zenice, "Intermezzo" iz Sarajeva, imanje "Knjaz" iz Podgorice, konoba "Atrium" iz Kotora i "Ćatovića mlini" iz Morinja.

Pobjedniku će organizator takmičenja Enterijer.ba uručiti Grimiznu kuglu na svečanoj ceremoniji čiji datum će biti naknadno objavljen. Nagrada se daje u trajno vlasništvo, a pravi se u Meksiku tradicionalnom metodom puhanja stakla.

Enterijer.ba po prvi put je organizovao takmičenje za Grimiznu kuglu u cijelom regionu u kojem su učestvovala 22 ugostiteljska objekta iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Prethodna četiri takmičenja bila su organizovana na nivou Bosne i Hercegovine, prenio je Indikator.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.