NavMenu

Kompanije "m:tel" i "Huawei" predastavile najnoviji model "Ascend P7"

Izvor: eKapija Četvrtak, 24.07.2014. 16:05
Komentari
Podeli
Kompanija "Huawei" predstavila je u utorak (22. jul 2014.) u Kulturnom centru Banski dvor najnoviji model telefona - "Ascend P7", koji je svjetsku premijeru imao 7. maja ove godine u Parizu. Svečanoj promociji prisustvovao je veliki broj predstavnika medija, poslovnih partnera, kao i istaknute ličnosti iz javnog života.

- Izuzetno smo ponosni na ovaj model. "Ascend P7" već sad bilježi odlične rezultate prodaje, a za manje od 50 dana, prodato je 600.000 primjeraka ovog modela. U BiH poslujemo već sedam godina i zadovoljni smo rezultatima koje smo ostvarili do sada, kao i saradnjom sa kompanijom "m:tel" - izjavio je Cui Fenghua, generalni menadžer kompanije "Huawei" za BiH i Crnu Goru.

- Kompanija "m:tel" prva je u BiH predstavila sve prethodne najnovije modele telefona, pa je tako i ovog puta. Korisnici "m:tel"-a od prošle sedmice u mogućnosti su da budu vlasnici odličnog "Ascend P7". Telefon je dostupan u svim "m:tel" prodajnim mjestima, a svi koji se odluče na "Huawei Ascend P7", na poklon dobijaju moderno dizajniranu pop-art konzervu sa Demofest majicom na poklon - rekao je Đorđe Mišić, izvršni direktor "m:tel"-a za marketing i prodaju.

"Huawei" je ovim modelom ažurirao liniju vodećih mobilnih telefona, ovoga puta ciljajući i na evropsko tržište sa jedinstvenim uređajem. Između ostalog, u fokusu je i moderni fenomen "selfie", što će svakako privući mlađu populaciju.

Naime, "Ascend P7" opremljen je sa dvije vrhunske Sony senzorske kamere, te se tako na poleđini nalazi jedna od 13, a sa prednje strane druga od 8 megapiksela, što znači da ‘selfie’ napravljen uz pomoć ekrana kao navigatora neće biti zrnast i lošeg kvaliteta.


Objektiv nudi i panoramsku opciju za snimanje grupnih fotografija, za koji je "Huawei" osmislio termin "groufie", ili "za fotografisanje pejzaža u širokom obimu".

Za obradu slike zadužen je čip koji nudi naprednu redukciju šuma i pojačanu osjetljivost u uslovima slabog osvjetljenja.

Za one koje vode računa o estetici, ovaj model kao i njegov prethodnik P6, izuzetno je tanak i elegantan. I sa jedne i sa druge strane telefona nalazi se Gorilla staklo, dizajnirano da bude otporno na pritisak prsta i na ogrebotine.
Korisnike će obradovati i to "Ascend P7" dolazi sa baterijom 2.500 mAh i naprednom funkcijom uštede energije, koja se aktivira kada se kapacitet baterije smanji na 10%.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.