NavMenu

"Ascend P7" zvanični smartfon FK "Arsenala"

Izvor: eKapija Srijeda, 23.07.2014. 08:29
Komentari
Podeli

"Huawei", vodeći svjetski provajder informaciono-telekomunikacionih tehnologija, predstavio je dugo očekivano izdanje smart telefona "Huawei Ascend P7 Arsenal". Novi telefon, podržan 4G LTE tehnologijom redefiniše izvrsnost pametnih uređaja opcijom za online igranje fudbala za najvjernije obožavaoce kluba iz sjevernog Londona.

- "Huawei Ascend P7" poseban pečat ostavlja zahvaljujući sofisticirаnom metаlik izgledu, dok zаdnja površinska obrаda ima tzv. "spin effect" micro-pattern design. Iako nevjerovatno tanak i elegantan, novi model otporniji je od svojih prethodnika, što mu obezbjeđuju Corning Gorillа Glаss 3 prednje i zаdnje ivice. Na zadnjem poklopcu ekskluzivnog modela, ispod Gorila Glass utisnut je grb fudbalskog kluba "Arsenal". Kao dodatnu opciju za najvjernije fanove, "Huawei" je dizajnirao nekoliko tema, uključujući i "Arsenal" meni. "Arsenal" izdanje P7 posjeduje "Arsenal" pozadine sa slikama "Highbury" zgrade, dnevne i noćne ilustracije Emirata, kao i fotografije proslave Finala kupa 2014. Poseban detalj je sat dizajniran po ugledu na čuveni "Arsenalov" Clock End - navedeno je u saopštenju kompanije "Huawei".

Telefon "Huawei Ascend P7" poseduje 5-inčni ekran visoke 1920 x 1080 rezolucije, što će najvatrenijim obožavaocima omogućiti nesvakidašnje iskustvo uživanja u jednoj od najboljih svetskih igrica- FIFA 14. Kako bi išao u korak sa novim trendovima, "Huawei Arsenalovim" obožavaocima nudi Yakatak aplikaciju za unapređenje igrice i direktan link do prijatelja sa društvenih mreža kako bi ćaskali o "Arsenalu" i klubovima iz lige 400 najboljih, stoji u saopštenju.

Izdanje "Huawei Ascend P7 Arsenal" takođe posjeduje 64GB dodatne memorije, dovoljno za skoro 20,000 savršenih selfie fotografija, uz podršku prednje kamere od 8 megapiksela, dok zadnja kamera od 13 megapiksela omogućava fanovima da snime video klipove svojih heroja sa stadiona Emirata i personalizuju svaku sliku i video uz vodeni žig i dodatne audio funkcije.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Industrija, Finansije, IT, Telekomunikacije

Neuspjeh velike njemačke investicije u BiH - Emka Bosnia u brojnim problemima

Kompanija Emka Bosnia najveća je firma u Goraždu i jedna od najvažnijih njemačkih investicija u Bosni i Hercegovini. No, dok investicije iz Njemačke u BiH uglavnom nižu uspjehe i predstavljaju primjer dobrog odnosa prema radnicima, ova kompanija u posljednje vrijeme ide malo drugačijim putem. Naime, firma je prošle godine poslovala s gubitkom od preko 9 mil KM, piše BiznisInfo.ba. Firma je imala ukupne prihode od oko 80 mil KM, što

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.