NavMenu

Objavljen javni poziv za izgradnju MHE "Gornje Pale" u opštini Pale - Vrijednost investicije 4,85 mil KM

Izvor: eKapija Srijeda, 16.07.2014. 16:09
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Irina Milosevic)Ilustracija
Ministarstvo industrije, energetike i rudarstva RS raspisalo je javni poziv za dodjelu koncesije najpovoljnijem ponuđaču za izgradnju mini hidroelektrane "Gornje Pale", na rijeci Bistrici, na području opštine Pale.

Koncesija se dodjeljuje na period do 30 godina, računajući od dana zaključenja ugovora o koncesiji, a vrijednost investicije je 4,85 mil KM.

MHE "Gornje Pale" je procijenjene instalisane snage 1,66 MW i procijenjene godišnje proizvodnje 5,3 GWh. Tirolski vodozahvat male hidroelektrane je ispod naselja Bistrica na koti 1.176 m.n.m. Od lokacije vodozahvata voda se odvodi do mašinske zgrade cjevovodom dužine 3.453 m.


Pravo učešća na ovom javnom pozivu imaju sva domaća i strana pravna lica koja ispunjavaju uslove iz tenderske dokumentacije i ovog poziva, navodi se u pozivu.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.11.2023.  |  Energija, Industrija, Građevina

Ministarstvo energetike i rudarstva RS dodijeljuje podsticaje od 2 mil KM - Prijave do 6. decembra

Ministarstvo energetike i rudarstva RS raspisalo je javni poziv za dodjelu novčanih podsticaja u iznosu od 2 mil KM. Dodijeljena sredstva podsticaja predstavljaju državnu pomoć male vrijednosti koja se može dodijeliti jednom privrednom društvu i koja ne može preći iznos od 390.000 КM (računajući period od tri fiskalne godine, tekuća i dvije prethodne). Podsticaji su planirani budžetom Republike Srpske za 2023. godinu, u okviru

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.