NavMenu

Edukacija za srednji i top menadžment - IN Akademija ozvaničila saradnju sa slovenačkom Poslovnom akademijom Finance

Izvor: eKapija Utorak, 08.07.2014. 08:53
Komentari
Podeli
In Akademija i Poslovna akademija Finance u ponedeljak (7. jul 2014.) su ozvaničili saradnju na polju organizovane poslovne edukacije u Bosni i Hercegovini, saopšteno je iz kompanije "Altermedia".

Poslovna akademija Finance sastavni je dio slovenačke medijske kuće "Finance" (Bonnier Group) koje se uz dnevne novine "Finance", dva mjesečna magazina Manager in Moje Finance, bi-weekly Medicina danas i internet izdanjem finance.si bavi edukacijom poslovne javnosti kroz različite konferencije i seminare. "Finance" je medijska kuća u 100% vlasništvu "Bonnier" medijske grupe koja se bavi televizijom, izdavaštvom dnevnih novina, biznis i trade press-a, magazina, filmskom industrijom, knjigama, radijom i digitalnim medijima.

- Želimo investirati u tržište Bosne i Hercegovine i podijeliti svoja znanja i iskustva. Poslovna akademija Finance vodeći je ponuđač na tržištu poslovnog obrazovanja, koja na svojim događajima (konferencijama i seminarima) povezuje opinion leaders i decision makers. Ciljne grupe, koje Poslovna akademija dostiže preko svojih događaja, pripadaju srednjem i top menadžmentu, kojima su ti eventi središta za razmjenu mišljenja, kao i platforma (podloga) za prihvaćanje boljih poslovnih odluka. U proteklih 10 godina PA Finance organizirala je više od 800 evenata (cca 80 godišnje), u obliku konferencija, seminara, foruma, editorial marketing events i slično - istakla je direktorica Poslovne akademije Finance Tatjana Pogačnik.

In Business Academy (IN Akademija) je integralni dio poslovnih komunikacija kompanije "Altermedia" iz Sarajeva, koja na tržištu Bosne i Hercegovine posluje od 2003. godine. Fokusirana na izvrsnost u komunikaciji "Altermedia" je za svoje poslovne partnere razvila i dodatne kanale B2B komunikacije i u značajnoj mjeri ulaže u poslovnu edukaciju.


- U ovoj godini kroz saradnju sa Finance poslovnom akademijom na tržište donosimo inovativnu poslovnu edukaciju baziranu na internacionalnom znanju i lokalnom iskustvu, te poznavanju tržišnih prilika u Bosni i Hercegovini - istakla je direktorica "Altermedije" Samira Muratović.

Saradnja In Akademije i Poslovne Akademije ove godine rezultiraće najvećim marketinškim događajem u ovom dijelu jugoistočne Europe. "Sarajevo Marketing Summit" će se održati 13. novembra 2014. godine. Na jednom mjestu ćemo objediniti izvrsnost u znanju i najbolje marketinške prakse, govorićemo o informaciji, interakciji, inspiraciji, inovaciji i investiciji.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.