NavMenu

Unska regata od 29. jula do 1. avgusta

Izvor: eKapija Srijeda, 02.07.2014. 11:51
Komentari
Podeli

Una regata se vozi od Martin Broda do Bosanske Krupe. Okupljanje je u utorak 29. jula u Piknik centru u Martin Brodu, javlja RTV USK.

Prva etapa se vozi u srijedu 30. jula na relaciji Martin Brod – Kulen Vakuf – Štrbački buk. Odmor za ručak će biti organiziran u Kulen Vakufu, a noćenje je u kampu na Štrbačkom buku. Druga etapa se vozi u četvrtak 31. jula na relaciji Štrbački buk – Ripač – Bihać. Odmor za ručak je u Ripču, a noćenje u kampu u Bihaću. Treća etapa se vozi u petak 1. augusta na relaciji Bihać – hotel "Sedra" – Bosanska Krupa. Odmor za ručak je u hotelu "Sedra", a završna manifestacija će se održati u Bosanskoj Krupi.

Učesnici ne plaćaju nikakve kotizacije. Ovogodišnji organizator JP Nacionalni park "Una" svim učesnicima će osigurati besplatnu parcelu u kampovima i za prvih 400 učesnika koji se jave besplatno mjesto u rafting čamcu kojim će upravljati certificirani skiper. Među tim učesnicima su i oni za koje je Općina Bosanska Krupa osigurala čamce. Učesnici sami osiguravaju mjesto u šatoru i ishranu, besplatan ručak dobit će na mjestima određenim za odmor. Na regati je dozvoljeno i korištenje vlastitih plovila. Treba svakako napomenuti i to da će organizator osigurati prevoz stvari između kampova.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.