NavMenu

Još jedan razlog više da koristite DHL Import Express

Izvor: eKapija Utorak, 27.02.2007. 14:25
Komentari
Podeli

Kada koristite DHL Import Express, dobijate jedno jednostavno rješenje – jedna faktura u jednoj domaćoj valuti od samo jedne kompanije. Ove godine poseban DHL-ov fokus je jednostavan uvoz iz Kine. Kako bi uvoz bio još jednostavniji, dobijate još jednu uslugu kao nigdje drugdje: DHL Import Express Online. DHL-ov novi, inovativni online alat omogućava Vam da brzo i tačno pripremite i administrirate Vaše pošiljke – direktno preko Interneta (www.dhl.ba/publish/ba/ba/eshipping/ieo.high.html). Registrovanjem za DHL Import Express Online, dobijate potpunu sigurnost i vidljivost kroz cjelokupni proces uvoza.

DHL je globalni tržišni lider u međunarodnoj express i logistickoj industriji, specijalizovanoj u pružanju inovativnih i prilagođenih rješenja sa jednog jedinstvenog izvora/ na jednom mjestu.

DHL pruža stručnost u express-nom, avio i prekookeanskom kargu, cestovnom transportu i logističkim rješenjima kombinovanih sa globalnom pokrivenošću i detaljno razumijevanje lokalnih tržišta. DHL-ova međunarodna mreža povezuje preko 220 zemalja. 285,000 predanih uposlenika pruža bržu i pouzdanu uslugu koja premašuje očekivanja klijenata.

DHL je 100% vlasništvo Deutsche Post World Net.

Za sve potrebne informacije pozovite 033 774 -000, ili posjetite najbliži DHL ured.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Građevina

Sokolac raspisao novi tender za višemilionske radove na izgradnji gradske kuće

Opština Sokolac je raspisala javni poziv za izbor najpovoljnijeg izvođača radova na izgradnji Gradske kuće, trga i spomen obilježja čija je vrijednost procijenjena na 4,7 mil KM bez PDV-a, ili oko 5,5 mil KM sa PDV-om. Kako se navodi rok za izvođenje radova je tri godine od dana uvođenja izabranog izvođača u posao, a mjesto gradnje je ulica Cara Lazara bb. Dodaje se i da će javno otvaranje ponuda biti održano 10. maja do kada je i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.