NavMenu

"Mercator BH" i "Vispak" u projektu "100 domaće"

Izvor: eKapija Utorak, 24.06.2014. 15:19
Komentari
Podeli
(Foto: Ivana Vuksa)
Kompanija "Vispak", članica AS Group iz Tešnja, danas je ugostila predstavnike rukovodstva "Mercatora BH", i s ponosom predstavila proizvodne pogone u kojima nastaje nadaleko čuvena "Zlatna džezva", prenosi portal Indikator.ba.

Prilikom obilaska proizvodnih pogona "Vispaka" iz Visokog i domaćini su na licu mjesta imali priliku da predstave impresivne rezultate ove kompanije, koja danas izvozi u 22 zemlje svijeta, na četiri kontinenta, visoko-kvalitetne proizvode čiji kvalitet potvrđuju certifikati za sigurnost hrane i upravljanje kvalitetom: ISO 9001:2008, HACCP i HALAL.

- Veliko nam je zadovoljstvo ugostiti naše dugogodišnje poslovne partnere i upoznati ih sa proizvodnim pogonima u kojima nastaje preko 200 različitih proizvoda. Mnogi od njih su svoje mjesto već odavno pronašli na policama "Mercatora BH", a 10. juna 2014. naš prvi šleper sa popularnim brendom Zlatna džezva u ograničenoj seriji sa ambalažom "Pit' ćemo mi nju ako Bog da i u Brazilu" je stigao u Sloveniju i time je naša saradnja dobila i regionalni karakter - kazao je zamjenik direktora "Vispaka" Mugdim Imamović.

U decembru 2010. godine "Vispak" je postao član AS GROUP iz Tešnja i danas zapošljava 152 radnika, od kojih je njih 40 sa visokom stručnom spremom.

Edin Ibrahimović, pomoćnik direktora "Mercator BH" je istakao da proizvodi "Vispaka", koji već dugo vremena u potpunosti ispunjavaju zahtijeve Mercatorovih kupaca vrhunskim kvalitetom koji prati i izvrstan okus njihovih proizvoda.


- Projekat 100% domaće je idealna prilika da u ponudu uključimo bogat asortiman "Vispak" proizvoda po povoljnijim cijenama i priredimo pravi slatki užitak naših kupcima uz neizbježnu kafu koja osvaja ljubitelje i van granica naše zemlje. Posebno zadovoljstvo je što smo uspjeli da u "Zlatnoj džezvi" uživaju kupci "Mercatora" i u Sloveniji - naglasio je Ibrahimović.

Na policama "Mercator BH" i "DP marketa", u periodu od 11. juna do 1. jula 2014. u ponudi će bogat asortiman proizvoda poput čokolade, šlag krema, pudinga i kafe uz popust na cijene do 19%.

Potvrda Vispak kompetentnosti za pravu bosansku kafu i bosansku kuhinju su svakako brandovi Zlatna džezva, Bosnia kafa, Begova čorba, Sarajevska čorba tarhana, Tajna, a tu su i Stampi, Espresso, Tiru - Liru, Laganini, itd.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.