Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 16.06.2014.| 14:44
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Počele prijave za treći ciklus BIZOO akcelerator programa

(Foto: b)
Nakon dva uspješno realizirana ciklusa BIZOO Akcelerator programa, otvorene su prijave i za treći ciklus, a prijaviti se mogu svi preduzetnici, startapovi, timovi, mala i srednja preduzeća, te svi oni koji su zainteresovani za preduzetništvo.

Aplicirati je moguće preko web stranice http://www.bizoo.ba do 30. juna.

Business Innovation Zoo (BIZOO) je startup akcelerator i organizator startup događaja s rasprostranjenom mrežom lokalnih i internacionalnih mentora, koji se nalazi u Sarajevu.

BIZOO akcelerator program je namijenjen svim novonastalim registrovanim i neregistrovanim kompanijama (startupima) i malim i srednjim preduzećima (SME’s) koja žele unaprijediti i razvijati svoje poslovanje.

BIZOO akcelerator program će startapovima koji budu sudjelovali u programu osigurati resurse kao što su prostor, mentore iz raznih oblasti, pomoć i podršku pri kreiranju poslovne strategije i razvoju prototipa.

Najbolji startapovi koji budu zadovoljili kriterije, te koji uspješno obave intervju i pitch će biti polaznici BIZOO akceleratora. Odabrani startapovi će tokom dva do tri mjeseca raditi s najboljim mentorima i resursima, te će pohađati obuke u specijaliziranim područjima kao što su odnosi s kupcima i istraživanje, imenovanje i brending, marketing i prodaja, prikupljanje sredstava, outsourcing itd.

Lista odabranih učesnika bit će objavljena 1. jula, saopćio je Posao.ba.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.