NavMenu

"M&I Systems, Co. Group" predstavio MIS Android aplikaciju za prodaju

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 16.06.2014. 14:37
Komentari
Podeli
"M&I Systems, Co. Group", jedna od vodećih regionalnih kompanija za informatički inženjering i menadžment konsalting predstavila je naprednu MIS Android aplikaciju za sve organizacije koje žele da optimizuju i unaprede svakodnevne aktivnosti u sektoru prodaje, saopšteno je iz te kompanije.

Kako poručuju iz novosadske kompanije, mobilne aplikacije, društvene mreže, Cloud i velike baze podataka značajno su promjenile i nastavljaju da kroje filozofiju i način rada kompanija širom svijeta, diktirajući međusobne odnose organizacije sa njenim klijentima, partnerima i zaposlenima. Tradicionalne metode upravljanja podacima i prenosa informacija ne samo da su prevaziđene, već su često rizične i ograničene u smislu kapaciteta.

Napredna IT rješenja nude nove, sofistifirane platforme i alate koji optimizuju poslovanje: smanjuju troškove, povećavaju efikasnost i obezbeđuju profit kompanija.

"M&I Systems, Co. Group", razvio je MIS Business Suite, savremenu platformu koja integriše sve MIS aplikacije: MIS ERP, MIS BPM, "MIS Entersoft CRM", "MIS Planer", MIS BI, "MIS Mobile Computing", i koja korisnicima nudi cloud i integraciju sa ostalim sistemima.

MIS Android aplikacije za mobilne telefone, tablete i druge savremene uređaje značajno utiču na produktivnost zaposlenih, unapređuju interakciju sa kupcima, a sigurnost sistema je neupitna jer je pristup omogućen samo autorizovanim korisnicima mreže.

- Uz aplikacije imate uvid u sva dešavanja u organizaciji: od primjedbi kupaca, do rezultata prodaje, i to u realnom vremenu, pa korisnici mogu da odgovore na aktuelne promjene i događanja - objašnjava Dragoljub Prijić, izvršni direktor u kompaniji "M&I Systems, Co. Group".

Cijeli sistem prodaje u jednom uređaju


Uz aplikaciju "MIS Android Prodaja" obezbjeđuje se pregled dnevnog plana obilaska partnera po rutama i komercijalisti, pregled zaliha sa terena, kao i dugovanja partnera- objedinjeno i pojedinačno po klijentu. Značajne pogodnosti su i rad sa više firmi u jednoj aplikaciji, off line režim rada, zatim čuvanje naloga lokalno, do prvog online prijavljivanja i sinhronizacije, a aplikacija omogućava i periodični backup podataka sa uređaja.

"MIS Android Prodaja" nudi i mogućnost definisanja cjenovnika po partnerima, otpreme iz više magacina po izboru komercijaliste, zatim unos stavki naloga po pakovanjima i količinski, kao i ažuriranje naloga sve do momenta sinhronizacije, a omogućen je i grupisani prikaz artikala po klasifikacijama.

MIS Android Prodaja direktno na uređaju prikazuje i kredit limit politiku (semafor označavanje partnera u odnosu na dugovanje), kao i rabatnu i valutnu politiku.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.