NavMenu

Uništene kuće u Tuzlanskom kantonu graditi na novim i sigurnim lokacijama

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 16.06.2014. 11:20
Komentari
Podeli

Građanima, čiji su objekti uništeni pokretanjem klizišta na području Tuzlanskog kantona, zasigurno neće biti izgrađene nove kuće na istim lokacijama. Ovo je za RTV "Slon" istakao ministar prostornog uređenja u Vladi TK Zvjezdan Karadžin, napominjući da je to isključivo zbog sigurnosti građana.

Ministar Karadžin je, kako kaže, predložio i načelnicima općina da se građanima iz najugroženijih naselja, kao što je Crno Blato, preda zemljište i izgrade novi objekti na sigurnim lokacijama, odnosno, da se ne popravljaju uništene kuće.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

09.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Ćorić: Jedinstveni TAG uređaj za RS i Srbiju do početka turističke sezone

Nedeljko Ćorić, v. d. direktor JP Autoputevi Republike Srpske i jedan od potpisnika Memoranduma o poslovnoj saradnji između Republike Srpske, FBiH i Srbije, kojim će biti objedinjen sistem elektronske naplate putarine najavio je uspostavljanje pune funkcionalnosti sistema do početka turističke sezone - Memorandum, koji smo potpisli i sa JP Putevi Srbije, predviđa uvođenje zajedničkog TAG uređaja za korišćenje auto-puteva u Republici

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.