NavMenu

Info dan o promociji izvoza drvnog sektora za 2014/2015 u Sarajevu 11. juna

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 09.06.2014. 10:37
Komentari
Podeli

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine (VTK BiH) i Agencija za promociju izvoza (BHEPA) pozivaju na info dan o aktivnostima promocije izvoza drvnog sektora za period 2014/2015, sa posebnim osvrtom na uvjete učešća Bosne i Hercegovine na Međunarodnom sajmu namještaja i interijera IMM COLOGNE 2015, koji će biti održan od 19. do 25. januara 2015. godine u Kelnu (Njemačka), objavljeno je na zvaničnom sajtu VTK BiH.

Info dan će biti održan u srijedu (11. juna 2014. godine) u VTK BiH, Branislava Đurđeva 10 u Sarajevu, sa početkom u 12 sati (sala 20 na II spratu).

Ovom prilikom zainteresirane bosanskohercegovačke kompanije će biti upoznate sa uvjetima i kriterijima učešća, načinom podjele troškova između organizatora i učesnika, te akcionim planom/rokovima projekta nastupa na sajmu.

Zainteresirani za prisustvo događaju potrebno je da potvrde dolazak putem e-maila: lejla.mededovic@komorabih.ba najkasnije do 10. juna 2014. godine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.