NavMenu

Magazin "Kuponmanija" stiže na kioske

Izvor: eKapija Subota, 07.06.2014. 14:07
Komentari
Podeli

(Foto: Ivana Vuksa)

Prvo izdanje magazina "Kuponmanija", koji predstavlja jedinstveno izdanje na tržištu BiH, naći će se u prodaji od 10. juna, prenosi portal Kupujmodomace.ba.

Riječ je o zbirci kupona sa posebnim ponudama i popustima koji će i klijentima i kupcima otvoriti nove poslovne mogućnosti. Prvo izdanje će se raditi samo za Sarajevo u tiražu od 10.000 primjeraka, te će se u okviru njega moći pronaći više od 120 kupona sa popustima iz različitih kategorija, kao što su odjeća i obuća, smještaj i ugostiteljstvo, sport i rekreacija te razne druge usluge i proizvodi.

- Kuponi koji se nalaze u magazinu ne kreiraju potrebu, nego omogućavaju da već postojeće potrebe kupci ispune uz manje novca. Na ovaj način, u vremenima kada i firme i njihovi kupci imaju sve manje novca, smatramo da će magazin koristiti i jednima i drugima. Pravni subjekti će povećati obim poslovanja, dok će kupci imati mogućnost nabavke roba ili korištenja usluga po nižim cijenama - istakao je jedan od pokretača projekta, Bojan Ninić.

Magazin predstavlja potpuno novi koncept u okviru kojeg će pravni subjekti imati mogućnost predstavljanja svojih proizvoda i usluga krajnjim kupcima, dok će kupci imati priliku ostvarivanja ušteda pri redovnoj kupovini.

- U teoriji, onaj ko iskoristi sve kupone može uštedjeti više od 2.500 KM, dok sa druge strane već sa korištenjem jednog ili dva kupona, kupac isplaćuje svoju investiciju, odnosno uštedi više od cijene samog magazina - dodao je Ninić.

Većina kupona u magazinu vrijedi šest mjeseci ili do isteka zaliha tako da kupci neće imati potrebu da žure i iskoriste nešto što im trenutno ne treba, nego jednostavno mogu sačekati i po potrebi koristiti kupone.

Magazin će se prvih mjesec dana moći kupiti isključivo na kioscima iNovina na području Sarajeva, a primjerak će biti moguće naručiti i putem web stranice www.kuponmanija.ba ili putem Facebook fan pagea. Prije kupovine kupci će imati priliku da putem web stranice pogledaju kompletno izdanje i steknu uvid u sve što magazin nudi.

U želji da se pomogne nastradalima u poplavama, ostvarena je saradnja sa Udruženjem Pomozi te će od svakog prodatog primjerka 1 KM ići u humanitarne svrhe.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.