Izvor: eKapija | Petak, 06.06.2014.| 14:34
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Uz "Merkator" Pika karticu popust u "Triglav osiguranju"

(Foto: b)

Kompanija "Mercator BH" i "Triglav osiguranje" potpisali su ugovor o poslovnoj saradnji i pristupanju multipartnerskom projektu Pika kartice. Time su se stekli uslovi da dosadašnjih oko 250.000 vlasnika Pika kartice, kao i svi oni koji će se tek odlučiti za apliciranje kartice u BiH, ostvare pogodnosti prilikom ugovaranja odabranih proizvoda "Triglav osiguranja",prenosi portal Capital.ba.

Potrošačima su i dalje garantovane i na raspolaganju pogodnosti i popusti koje donosi kartica za kupovinu u trgovinama "Mercator" i DP Marketa, "Intersporta", "Modiane" i "Beautique".

Direktor sektora prodaje "Triglav osiguranja", Emir Krivošija, je napomenuo da je vrlo važno omogućiti kupcima dodatne pogodnosti i popuste prilikom korištenja Pika kartice, ali i učiniti atraktivnijim proizvode iz segmenta dobrovoljnog osiguranja.

- Svi korisnici Pika kartica sada mogu da ostvare popust od 25% prilikom ugovaranja odabranih proizvoda dobrovoljnih osiguranja iz naše ponude. Ulaskom u projekat sa "Mercatorom" bliži smo cilju da osiguranicima cjenovnom politikom približimo benefite proizvoda kao što su: auto kasko osiguranje, putničko zdravstveno osiguranje i osiguranje stana i kuće - izjavio je Krivošija.

"Zavarovalnica Triglav", matično društvo "Triglav osiguranja" i "Mercator" su, kroz ponudu brojnih boniteta, još odavno započeli saradnju na slovenačkom tržištu koja se ovim projektom dodatno ojačava i ujedno širi i na tržišta u regionu.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.