Izvor: eKapija | Srijeda, 04.06.2014.| 14:46
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Drugi BIZOO Startup Safari od 23 do 28. juna u pet gradova BiH

Ilustracija
Od 23. do 28. juna 2014. godine će se održati drugi BIZOO Startup Safari - Design Edition. Tokom ovih posjeta će se 12 odabranih dizajnera upoznati sa radom i vizijama 10 kompanija iz oblasti grafičkog dizajna, produkt dizajna i novih medija. BIZOO Startup Safari je osmišljen kao serija posjeta koje će se održati kroz 5 gradova na području Bosne i Hercegovine, saopštio je "Klix".

BIZOO Startup Safari predstavlja interakciju i povezivanje mladih dizajnera i uspješnih kompanija sa područja čitave BiH. Tokom ovih posjeta kompanije će voditi i upoznati dizajnere sa vlastitim pričama koje su formirale njihov uspjeh, te će predstaviti svoje proizvode i modele poslovanja. Sa druge strane kreativci će predstaviti svoj način razmišljanja i ponuditi svoje konceptualne prijedloge kompanijama.

Ovo je drugi BIZOO Startup Safari u čijem su fokusu dizajneri, freelanceri i studenti koji se bave grafičkim i produkt dizajnom. Kao i do sada, svi troškovi za učesnike će biti pokriveni.

BIZOO Startup Safari je omogućila podrška američkog naroda putem Američke ambasade u Sarajevu.

Svi dizajneri i freelanceri koji su zainteresovani za ovu jedinstvenu poslovnu avanturu mogu se prijaviti preko web-stranice www.safari.ba. Krajnji rok za prijavu je 16. 06. 2014. godine. Broj mjesta je ograničen.Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.