Izvor: eKapija | Petak, 30.05.2014.| 10:22
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Deseta konferencija "Proactive" od 16. do 18. oktobra na Kozari

Novi termin desete i jubilarne konferencije "Proactive" je rezervisan za dane od 16. do 18. oktobra ove godine, na Kozari, saopšteno je iz agencije "Prime Communications".

Nakon otkazivanja konferencije u majskom terminu zbog prirodne i humanitarne katastrofe koja je pogodila Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Hrvatsku, agencija "Prime Communications" zakazala je novi termin održavanja konferencije i obavestila učesnike da njihove kotizacije vrede za novi termin održavanja.

Svoje učešće u novom terminu, do sada, potvrdili su predavači Dragana Đermanović, Drenislav Žekić, Ksenija Renko, Peđa Ašanin Gole, Miloš Čirič, Brane Gruban, Vojislav Žanetić, Robert Čoban, Vladimir Vulić i Dragan Varagić čime Proactive potvrđuje status najznačajnije konferencije u regiji koja okuplja veliki broj stručnjaka – znalaca teorije i prakse, da svoja iskustva i znanja podele sa učesnicima jubilarne i završne konferencije "Proactive".

Deseti "Proactive" baviće se temama poput etike, javnosti, javne sfere u eri interneta, lobiranjem, značaju inovacija u komunikacijama, važnosti prilagođavanja komunikacije potrebama novog doba kao i mnogim drugim važnim temama za profesiju i njen dalji razvoj.

Prvi "Proactive" održan je 2005. godine, s ciljem promocije odnosa s javnošću, jačanje statusa ove strateške funkcije unutar organizacija i kompanija, razmjene iskustava i uspostavljanja i jačanja regionalne saradnje u oblasti PR-a. Tokom proteklih 10 godina, pomerio je granice u izučavanju i primjeni novih i inovativnih komunikacijskih strategija, kanala, alata i trendova i okupljao i povezao veliki broj PR praktičara iz organizacija, institucija i kompanija.

Ovogodišnji "Proactive" zaokružiće ovu konferencijsku priču već najavljenim učešćem velikog broja stručnjaka za odnose s javnošću iz različitih sfera poslovanja i delovanja.

Informacije o konferenciji i aktuelnosti u vezi s pripremama možete pratiti na web stranici http://proactive.ba/latn/, Twitter profilu: https://twitter.com/proaktivno i Facebook stranici https://www.facebook.com/PRoaktivno.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.