NavMenu

Deseta konferencija "Proactive" od 16. do 18. oktobra na Kozari

Izvor: eKapija Petak, 30.05.2014. 10:22
Komentari
Podeli

Novi termin desete i jubilarne konferencije "Proactive" je rezervisan za dane od 16. do 18. oktobra ove godine, na Kozari, saopšteno je iz agencije "Prime Communications".

Nakon otkazivanja konferencije u majskom terminu zbog prirodne i humanitarne katastrofe koja je pogodila Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Hrvatsku, agencija "Prime Communications" zakazala je novi termin održavanja konferencije i obavestila učesnike da njihove kotizacije vrede za novi termin održavanja.

Svoje učešće u novom terminu, do sada, potvrdili su predavači Dragana Đermanović, Drenislav Žekić, Ksenija Renko, Peđa Ašanin Gole, Miloš Čirič, Brane Gruban, Vojislav Žanetić, Robert Čoban, Vladimir Vulić i Dragan Varagić čime Proactive potvrđuje status najznačajnije konferencije u regiji koja okuplja veliki broj stručnjaka – znalaca teorije i prakse, da svoja iskustva i znanja podele sa učesnicima jubilarne i završne konferencije "Proactive".

Deseti "Proactive" baviće se temama poput etike, javnosti, javne sfere u eri interneta, lobiranjem, značaju inovacija u komunikacijama, važnosti prilagođavanja komunikacije potrebama novog doba kao i mnogim drugim važnim temama za profesiju i njen dalji razvoj.

Prvi "Proactive" održan je 2005. godine, s ciljem promocije odnosa s javnošću, jačanje statusa ove strateške funkcije unutar organizacija i kompanija, razmjene iskustava i uspostavljanja i jačanja regionalne saradnje u oblasti PR-a. Tokom proteklih 10 godina, pomerio je granice u izučavanju i primjeni novih i inovativnih komunikacijskih strategija, kanala, alata i trendova i okupljao i povezao veliki broj PR praktičara iz organizacija, institucija i kompanija.

Ovogodišnji "Proactive" zaokružiće ovu konferencijsku priču već najavljenim učešćem velikog broja stručnjaka za odnose s javnošću iz različitih sfera poslovanja i delovanja.

Informacije o konferenciji i aktuelnosti u vezi s pripremama možete pratiti na web stranici http://proactive.ba/latn/, Twitter profilu: https://twitter.com/proaktivno i Facebook stranici https://www.facebook.com/PRoaktivno.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Energija

Pionirski projekat kompanije MT-Komex BiH - Uskoro kreće izgradnja fotonaponske elektrane u Goraždu

Beogradska kompanija MT-Komex zajedno sa MT‑Komex BH uskoro će početi gradnju svog debitantskog projekta u BiH, fotonaponsku elektranu (FNE) Rešetnica, koja će biti izgrađena u istoimenom mjestu u gradu Goraždu, u Bosansko-podrinjskom kantonu. Izgradnja solarne elektrane u BiH biće odrađena po sistemu "ključ u ruke". Dakle, planiranje i izrada modela elektrane, dopremanje potrebnih materijala, tehnologije i radne snage do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.