NavMenu

Otvoren Međunarodni sajam "Dani trešnje 2014" u Mostaru

Izvor: eKapija Srijeda, 28.05.2014. 15:03
Komentari
Podeli
(Foto: ekapija)
Međunarodni sajam gospodarstva, poljoprivrede, prehrane i turizma "Dani trešnje 2014" otvoren je danas u Potocima kod Mostara, a održavaće se do 30. svibnja, u organizaciji Turističke udruge Sjever Potoci - Mostar, prenosi portal Biznis.ba.

Ovogodišnji 12. dani trešnje, koji se odvijaju pod motom "Ekonomsko osnaživanje žena", okupili su preko 280 izlagača iz Srbije, Hrvatske, Mađarske, Crne Gore, Albanije i BiH.

Sajam je otvorio federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta, Sanjin Halimović, koji je poželio izlagačima uspjeh u sajamskim danima.

Direktor sajma Salem Bubalo poželio je dobrodošlicu izlagačima, ocijenivši manifestaciju jako značajnom. Kako je kazao, događaj je ove godine okupio najveći broj izlagača i već dvanaest godina pokušava stvoriti novu vrijednost na ovim područjima.

Prisutnima se obratio i mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić koji je čestitao organizatoru i svima koji su pomogli ovu sajamsku manifestaciju, te poželio izlagačima uspješno promoviranje svojih proizvoda.

Tijekom svečanosti otvaranja sajma, uručena su i priznanja "Zlatna trešnja", a mostarski gradonačelnik i predstavnik općine Ulcinj potpisali su Sporazum o gospodarskoj, kulturnoj i sportskoj suradnji Grada Mostara i općine Ulcinj.

U sklopu sajma "Dani trešnje 2014" biće održana i razna predavanja, prezentacije, te okrugli stolovi, a kako bi se solidarizirali sa stanovništvom poplavljenih područja BiH, organizatori sajma donirat će novac prikupljen od prodaje ulaznica.





Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Njemačka firma u Laktašima dograđuje proizvodni pogon

Njemačko preduzeće u Laktašima Technics Programme Engineering podnijelo je Gradu Laktaši zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za postrojenje za mašinsku obradu metala, izvještava Indikator.ba. Riječ je o dogradnji po postojećeg postrojenja u naselju Mahovljani, na parcelama označenim kao k.č. broj: 73/2 74/1, 75, 76, k.o. Mahovljani. Ukupna planirana bruto proizvodnja gotovih proizvoda iznosi oko 100 tona godišnje. Technics Program

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.