NavMenu

HP proširuje portfolio softvera sa akvizicijom firme Bristol Tehnology

Izvor: communis Ponedjeljak, 12.02.2007. 15:06
Komentari
Podeli

HP je objavio potpisivanje definitivnog ugovora o akviziciji firme Bristol Technology Inc., vodećeg provajdera tehnologija za nadziranje poslovnih transakcija, kako bi dalje poboljšali liderstvo odjela HP Software u Optimizacijama Biznis Tehnologija (BTO).

Rješenja firme Bristol Technology nude korisnicima nadzor kompleksnih poslovnih transakcija koje se dešavaju unutar njihove organizacije, kao što su procesi potraživanja od osiguranja, narudžbe proizvoda, kao i menadžment inventara, kod heterogenih i distribuiranih IT okruženja. Tehnologija komplementira HP-ovu nedavnu akviziciju firme Mercury, omogućujući kompletan menadžment poslovnih transakcija u stvarnom vremenum kao i proširivanje mogućnosti odjela HP Business Availability Center glavnog okvira.

"Po prvi put, korisnici će imati jednog proizvođača softvera koji im omogućava da upravljaju poslovnim transakcijama od početka do kraja, počinjući sa krajnjim korisnicima, pa sve kroz prilagođene aplikacije i mainframe okruženja", rekla je Deborah Traub, potpredsjednica za proizvode, Management Software, Software, HP.

"Kombinacija firmi HP i Bristol Technology će nam omogućiti da obezbjedimo klijentima pristup najšireg portfolija industrije softvera za IT menadžment", rekao je Ken Blackwell, glavni tehnički direktor, Bristol Technology. "Firma Bristol Technology je već imala snažno partnerstvo sa HP-om, i naš proizvod TransactionVision je već integrisan u softverske proizvode HP Business Availability Center i Universal CMDB, tako da pridruživanje HP-u ima mnogo smisla za našu kompaniju, klijente i partnere".

Akvizicija je dio određenih završnih uslova i očekuje se da će biti okončana u narednih 30 dana. Nakon okončanja, firma će biti potpuno integrisana u HP Software odjel unutar grupe HP Technology Solutions.

Više informacija na www.bristol.com.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Njemačka firma u Laktašima dograđuje proizvodni pogon

Njemačko preduzeće u Laktašima Technics Programme Engineering podnijelo je Gradu Laktaši zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za postrojenje za mašinsku obradu metala, izvještava Indikator.ba. Riječ je o dogradnji po postojećeg postrojenja u naselju Mahovljani, na parcelama označenim kao k.č. broj: 73/2 74/1, 75, 76, k.o. Mahovljani. Ukupna planirana bruto proizvodnja gotovih proizvoda iznosi oko 100 tona godišnje. Technics Program

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.