NavMenu

"Etihad Airways" proglašen za najboljeg avioprevoznika na svijetu

Izvor: eKapija Petak, 16.05.2014. 15:46
Komentari
Podeli
Kompanija "Etihad Airways" proglašena je za "Najboljeg avioprevoznika na svijetu" i za "Najboljeg međunarodnog avioprevoznika" na dodjeli "Destaque" nagrada u Brazilu, prenosi portal "Indikator".

"Etihad" je odabrao žiri sastavljen od 30 uticajnih privrednih stručnjaka, a te dvije nagrade kompanija je primila u svojoj prvoj godini poslovanja u Južnoj Americi od kada je započela svakodnevne letove za Sao Paolo u junu 2013, saopštio je "Etihad".

Ovo je treća godina kako "Companhia de Viagens Group" dodjeljuje godišnje "Destaque" nagrade, u 21 kategoriji iz različitih segmenata poslovanja koji obuhvataju avioprevoznike, destinacije, turističke agencije, restorane, hotele i model održivog turizma.

"Etihad Airways" je osvojio nagradu za svoj izuzetan odnos prema korisnicima usluga i za međunarodno priznate usluge kao što su: glavni kuvar u avionu, kvalifikovani kuvar koji priprema obroke po narudžbini za putnike prve klase, menadžer zadužen za hranu i piće u avionu, dadilja tokom leta, profesionalno obučena dadilja koja pomaže roditeljima sa malom djecom na dužim putovanjima i usluge prevoza sa i do međunarodnog aerodroma "Guarulhos" za putnike prve i biznis klase.

"Etihad" je počeo da radi 2003. godine i tokom 2013. prevezao je 11,5 miliona putnika. Aviokompanija ima flotu od 96 erbas i boing aviona sa naručenih više od 220 novih aviona, uključujući 71 avion tipa Boing 787 "dreamliner", 25 aviona tipa boing 777-X, 62 aviona tipa erbas A350 i 10 aviona tipa erbas A380. Ima vlasnički udio u kompanijama "Air Berlin", "Air Seychelles", "Virgin Australia", "Aer Lingus", "Air Serbia" i "JetAirways" i očekuje regulatorno odobrenje za investiciju u regionalnom avioprevozniku u Švajcarskoj "Darwin Airline".





Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.