NavMenu

Senad Hadžifejzović novinar godine u BiH

Izvor: eKapija Nedjelja, 11.05.2014. 15:07
Komentari
Podeli

Senad HadžifejzovićSenad Hadžifejzović
Društvo novinara Bosne i Hercegovine je 19. put organiziralo manifestaciju "Novinar godine", a ovogodišnje priznanje za novinara godine pripalo je Senadu Hadžifejzoviću, uredniku i voditelju Centralnog dnevnika koji se emitira na "Face TV", prenio je portal Radiosarajevo.ba.

Nagrada za za životno djelo odlazi u ruke Saliha Brkića za višedecenijski novinarski rad.

Nagrade su dodijeljene u još tri kategorije. Suzana Mijatović, novinarka "Slobodne Bosne" dobitnica je nagrade za štampano novinarstvo. Nagradu za radijsko novinarstvo u 2013. godini osvojila je redakcija "Stari Grad" iz Sarajeva, dok je priznanje u kategoriji TV novinarstvo pripala Sinanu Šariću, novinaru "Federalne televizije", autoru serijala "Džema" o životu Džemala Bijedića.

Svečanost dodjele nagrada održala se 9. maja u Čitluku, u hotelu "Brotnjo", s početkom u 20 sati, saopćeno je iz Društva novinara BiH.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.