Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 05.05.2014.| 08:33
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Kompanija "m:tel" predstavila "m:agazin" i "m:blog"

Kompanija "m:tel" predstavila je u srijedu (30. april 2014.) u Banjoj Luci predstavila dva nova medija "m:agazin" i "m:blog", saopšteno je iz te kompanije.

Na promociji su predstavnici medija prisustvovali svojevrsnom "m:tel" TV Dnevniku, putem kojeg su saznali više detalja o sadržaju i rubrikama "m:agazina" i "m:bloga". U ulozi voditelja našla se Aida Halilović, portparol "m:tel"-a, dok je gost emisije bio Đorđe Mišić, izvršni direktor za marketing i prodaju.

- Nadam se da će se "m:blog" dopasti prvenstveno korisnicima, jer im donosi vijesti na interesantan i moderan način, a veliko nam je zadovoljstvo što će "m:magazin" biti distribuiran najvećim poslovnim korisnicima, partnerima i prijateljima kompanije i vjerujem da već danas dobija prve čitaoce - izjavio je Mišić.

"M:agazin" na jednom mjestu povezuje ideje, stav i informacije, kroz predstavljanje talentovanih i obrazovanih ljudi, fantastičnih napredaka i informacionih tehnologija, a tu su i putopisi, analize, editorijali, izložbe, predstave, filmovi i koncerti. Izlaziće kvartalno, početkom svakog novog godišnjeg doba, a kao što sam uvodnik prvog broja kaže: "Možda je vrijeme da malo usporimo, da sa dragim ljudima popričamo, razumijemo se i učinimo sve da se osjećamo bolje, da imamo prijatelje i da 'm:agazin' bude prijatelj."

A tu je i "m:blog", kao online mjesto susreta svih koji žele da uvijek saznaju nešto više o tehnologiji, telefonima, tabletima, TV programu i drugim sferama telekomunikacija i tehnologije uopšte. Zamišljen je kao Internet časopis, pa će redovno donositi priče o novim svjetskim modelima različitih uređaja, o sadržajima najzanimljivijih TV kanala iz OPEN IPTV ponude, ali pričaće i priče o prijateljstvu.

Navedena dva nova medija kreirana su uz pomoć velikih prijatelja kompanije: "Sony", "Samung", HTC, LG, "Huawei" i "Allview". "M:agazin" je dostupan svima u pdf formatu na www.mtel.ba, dok je m:blog na adresi blog.mtel.ba.Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.