NavMenu

NEOPLAN CITYLINER - Autobus godine u BiH

Izvor: eKapija Četvrtak, 08.02.2007. 11:19
Komentari
Podeli

U organizaciji AUTO MEDIA GROUP 01.02.2007. godine održana je po 8. put manifestacija poznata pod imenom "BHAUTO 07". Birani su najbolji među najboljima u više kategorija.

U kategoriji autobusa izbaran je NEOPLAN CITYLINER, najnoviji model - koji je predstavljen po prvi put u septembru 2006. godine na IAA sajmu vozila u Hannoveru.

Ovo laskavo priznanje firmi Sejari doo Sarajevo, zastupniku NEOPLAN autobusa za BIH, na samom Izboru automobila godine uručio je gospodin Muhamed Šaćiragić, generalni direktor kompanije CENTROTRANS Eurolines iz Sarajeva.

Stručni žiri je najveći broj glasova dao ovom izvanredno atraktivnom autobusu, koji će se u Bosni i Hercegovini promovirati u drugoj polovini februara ove godine. "Roadshow sa Citylinerom" kroz Bosnu i Hercegovinu počinje u Sarajevu i završava centralnom promocijom u Sarajevu - 28.02.2007. godine.

Autobus godine u BIH – NEOPLAN Cityliner dolazi po prvi put na Balkan, prvi put u Bosnu i Hercegovinu.

Tokom svog kružnog putovanja obići će sve veće gradove i mjesta diljem naše zemlje, i posjetiti veliki broj prevozničkih preduzeća.

više informacija na www.sejari.ba

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Industrija, Finansije, IT, Telekomunikacije

Neuspjeh velike njemačke investicije u BiH - Emka Bosnia u brojnim problemima

Kompanija Emka Bosnia najveća je firma u Goraždu i jedna od najvažnijih njemačkih investicija u Bosni i Hercegovini. No, dok investicije iz Njemačke u BiH uglavnom nižu uspjehe i predstavljaju primjer dobrog odnosa prema radnicima, ova kompanija u posljednje vrijeme ide malo drugačijim putem. Naime, firma je prošle godine poslovala s gubitkom od preko 9 mil KM, piše BiznisInfo.ba. Firma je imala ukupne prihode od oko 80 mil KM, što

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.