NavMenu

Traži se krevet više u Trebinju - Svi smještajni kapaciteti puni za prvomajske praznike

Izvor: eKapija Srijeda, 30.04.2014. 09:38
Komentari
Podeli

Trebinje (Foto: Aleksandar Parezanović)Trebinje

Internacionalne folkorne grupe, turisti, ali i oni koji su odavno isplanirali odmor u najjužnijem gradu BiH, ovih dana pristižu u Trebinje. Grad je spreman da primi veliki broj gostiju, a kako saznaje portal "eKapija.com", svi smještajni kapaciteti su već odavno rezervisani.

Direktorka Turističke organizacije Grada Trebinja, Tatjana Bulajić, rekla je za "eKapiju" je uz činjenicu da su u prva tri mjeseca 2014. zabilježili 15% više gostiju u odnosu na isti period prošle godine, ovo znak da je turistička sezona startovala vrlo uspješno.

Sada, grad raspolaže sa 630 ležajeva u hotelima, motelima i privatnom smještaju. S obzirom na to da vlada veliko interesovanje za boravak, do kraja godine se očekuju novi objekti za smještaj.

Tako će grad krasiti hotel "Nar", novi hotel bi trebalo da nikne na mjestu nekadašnjeg Đačkog doma, kao i apartmani u bivšoj zgradi ortopedije "Rudo". Prema saznanjima "eKapije", u 2015. gradiće se i još dva objekta za smještaj turista.

Predstojeće praznike, 2 i 3. maja, obogatiće Međunarodni festival folklora na kome će nastupiti šest skupina iz Grčke, Bugarske, Turske i Slovenije.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Građevina

Banjaluka dobija stambeno-poslovni kompleks The Simphony, evo kako će izgledati (FOTO)

Rezidencijalno-poslovna zgrada pod nazivom Simfonija (The Simphony) biće izgrađena u Ulici olimpijskih pobjednika u blizini Gradskog stadiona i zgrade Rаdio-televizije Republike Srpske u Banjaluci. Investitor je ovo zemljište dobio kao zamjenu za parcelu starog kina "Kozara". Pripremni radovi na izgradnji velelepne zgrade počeli su prije nekoliko dana. Investitor (ista kompanija koja je stajala iza projekta Cinema tower) je objavio

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.