NavMenu

BH Telecom: pristup internet mreži preko iznajmljene linije

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 05.02.2007. 12:21
Komentari
Podeli

BH Telecom od 01.03.2007.godine uvodi određene izmjene u ponudi usluge "Pristup Internet mreži putem iznajmljene linije" i to u sva tri paketa, Business, Eduka i Business Pro.

Cijena mjesečne pretplate za paket Business Pro je snižena, a ponuda je proširena tako da su sad u ponudi i pristupne brzine preko 34 Mb/s u okviru ovog paketa.

Osim spomenutog, paket Business Pro pristupne brzine 512 kb/s, više nije u ponudi BH Telecoma. Umjesto ovog paketa, nudi se mogućnost da odaberete jedan od dva načina korištenja iste usluge:

- prelazak na dvostruko veću pristupnu brzinu od 1 Mb/s paketa Business Pro za nižu cijenu mjesečne pretplate u odnosu na na dosadašnji iznos koji ste plaćali;

- prelazak na korištenje pristupne brzine 512 kb/s paketa Business, dijeljeni opseg CIR 1:4, po nižoj cijeni mjesečne pretplate, bez obaveze plaćanja pristupne takse i uz zadržavanje postojećih blokova IP adresa.

Više informacija na službenoj stranici BH Telecom-a.

www.bhtelekom.ba

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.