Izvor: eKapija | Srijeda, 16.04.2014.| 09:04
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Moja Banka lansirala novu karticu Goal Card - Za sve korisnike pokrenuta i nagradna igra od 15. aprila do 13. juna 2014.

Moja Banka iz Sarajeva zajedno sa MasterCard Europe lansirala je novu MasterCard Debitnu karticu.

Vizuelni identitet kartice prilagođen je plasmanu reprezentacije BiH na Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu. Goal Card ima sve funkcionalnosti standardne MasterCard Debitne kartice, a svi građani mogu aplicirati za istu u bilo kojoj poslovnici Moje Banke u Sarajevu.

- Približavanje početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu, ali i sama činjenica da se naša reprezentacija prvi put plasirala na ovo veliko takmičenje, podstakla nas je da kreiramo i ponudimo našim klijentima novu karticu, sa vizualom koji će vlasnika kartice podsjećati na ovaj značajni sportski događaj za Bosnu i Hercegovinu. Moja Banka želi doprinijeti njegovanju sporta u BiH, te ćemo i u budućnosti vlasnicima kartice GoalCard omogućavati različite pogodnosti i iznenađenja - izjavila je Vildana Bešlija, rukovodilac Odjela za marketing i komunikacije Moja Banka iz Sarajeva.

Za sve klijente koji koriste Maestro karticu i vlasnike nove Goal Card MasterCard Debit kartice, Moja Banka je pokrenula nagradnu igru pod nazivom "Srcem za Zmajeve". Nagradna igra traje u periodu od 15. aprila do 13. juna 2014. u Federaciji BiH.

Svaka kupovina u iznosu od 10 KM i više osigurava klijentima jedan nagradni bod. Broj bodova nije ograničen, a najsretnije očekuju vrijedne nagrade: LED Televizora, iPad, Apple iPhone 5S, Playstation (+ 2PS4 Dualshock 4 Controller + game), kao i Wii U za dva sretna dobitnika.

Vlasnici kartice GoalCard imaju dvostruko veću šansu za dobitak, kroz uduplavanje bodova za svaki postignuti gol naše reprezentacije u toku Svjetskog prvenstva.

U toku trajanja nagradne igre, Moja Banka iz Sarajeva je za svoje klijente organizovala i interesantne promotivne aktivnosti, a posebno za dane kada igra reprezentacija BiH.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.