NavMenu

Počelo takmičenje za izbor najbolje uređenog ugostiteljskog objekta u regionu

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 14.04.2014. 14:29
Komentari
Podeli

(Foto: Ivana Vuksa)

Danas je zvanično počelo takmičenje za titulu najljepše uređenog ugostiteljskog objekta u regionu koje po peti put organizuje Internet magazin Enterijer.ba. Za popularnu "Grimiznu kuglu" boriće se 22 ugostiteljska objekta iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Slovenije, javlja portal Indikator.ba.

Iz Bosne i Hercegovine učestvuje šest objekata. "Caffe Bar Hennessy" iz Zenice, te "Caffe Club People's", "Dolce Ore", "Intermezzo", "Zlatna ribica" i "Korzo" iz Sarajeva.

Hrvatska ima pet predstavnika - "Zrno soli" iz Splita, restoran "More" iz Dubrovnika, restoran "Dukat" iz Nove Gradiške, te "Texas Steak & Grill House" i "The Movie Pub" iz Zagreba.

I Crna Gora ima pet učesnika. Imanje "Knjaz" i "Per Sempre" iz Podgorice, "Knjaževa bašta" iz Bara, konoba "Atrium" iz Kotora, te konoba "Ćatovića mlini" iz Morinja.

Srbija se predstavlja sa tri ugostiteljska objekta iz Beograda. "Lobby & Cigar Lounge Bar" Falkensteiner hotela, te restorani "Talas" i "Comunale".

Slovenija također ima tri učesnika iz svog glavnog grada. "Lolita", "Lunch cafe Marley & Me", te "Restavracija Argentino".

Svi učesnici predstavljeni su na stranici grimizna.enterijer.ba, a odabrao ih je međunarodni žiri kojeg čine stručnjaci iz različitih polja umjetnosti i uređenja enterijera. Oni će i odabrati najljepšeg među najljepšim nakon što korisnici društvene mreže "Facebook" ocijene kojih je to 10 ugostiteljskih objekata koji se izdvajaju od ostalih.

Takmičenje za najljepših deset trajaće do 15. maja, a glasati mogu svi korisnici društvene mreže "Facebook" tako što će posjetiti stranicu grimizna.enterijer.ba, te klikom na "like" ili "sviđa mi se" dati glas svom favoritu. Deset učesnika koji budu imali najviše "lajkova", 15. maja idu u drugi krug takmičenja u kojem će ih ocijeniti međunarodni stručni žiri.

Pobjednik će biti proglašen krajem maja i njemu će biti dodijeljena nagrada "Grimizna kugla". Nagrada se daje u trajno vlasništvo, a pravi se u Meksiku tradicionalnom metodom puhanja stakla.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Spreman novac za Vidikovac iznad Trebinja, raspisan i tender za izvođača radova

Gostujući u jutarnjem programu Herceg televizije, gradonačelnik Grada Trebinja, Mirko Ćurić govorio je o raznim temama, među kojima su i projekti značajni za ovaj grad. Ćurić je istakao da je u planu izgradnja vidikovca iznad Trebinja, što će sigurno biti turistička atrakcija. Dodao je da turisti iz godine u godinu žele da vide nešto novo, a Grad Trebinje će nastojati da im to i pruži. - Spremna je projektna dokumentacija za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.