Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 14.04.2014.| 08:24
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Studenti Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu spremaju posjetu kolegama u Banjoj Luci

(Foto: Suzana Obradović)

Radni sastanak sa predstavnicima Studentske asocijacije za međunarodnu saradnju (SAMS) Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu održaće se 15. aprila 2014. u u Predstavništvu Republike Srpske u Srbiji. Na sastanku će se razgovarati o aktivnostima i saradnji u ovoj godini sa posebnim akcentom na program i manifestacije koje će se održati u okviru projekta Dani Srpske u Srbiji, saopšteno je iz Predstavništva.

Studenti Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu u maju planiraju stručno-akademsku posjetu Pravnom fakultetu u Banjoj Luci, a tom prilikom bi posjetili i institucije Republike Srpske, prije svega Vladu, Narodnu skupštinu i Palatu Predsjednika Republike Srpske. Planirano je i da se studenti međusobno upoznaju, druže i razmotre mogućnosti uspostavljanja saradnje između studentskih organizacija dva pravna fakulteta. O organizaciji ove posjete, o aktivnostima i saradnji u ovoj godini predstavnici razgovaraće predstvanici SAMS-a: Stefan Magazin, predsjednik , Stefan Vukosav, generalni sekretar i drugi članovi SAMS-a i direktor Predstavništva Mlađen Cicović.

U znak zahvalnosti za uspješnu organizaciju manifestacije "Upoznaj Srpsku, upoznaj svoje" koja je organizovana na Pravnom fakultetu u Beogradu u novembru prošle godine, Cicović će ovom prilikom uručiti Zahvalnice SAMS-u i pojedincima koji su dali svoj doprinos prilikom organizovanja predstavljanja Republike Srpske na ovoj manifestaciji i unapređenju saradnje između Republike Srpske i Srbije.Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.