Izvor: Pristop BH | Utorak, 30.01.2007.| 14:24
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Pristopu tri nagrade "Effie"

Na ovogodišnjem festivalu "Effie", na kojem se dodjeljuju nagrade za komunikacijsku učinkovitost, Pristop iz Slovenije je od ukupno 12 dodijeljenih nagrada osvojio čak tri.

Zlatnu nagradu "Effie" osvojila je međunarodna humanitarna organizacija "Europa Donna" (projekt: Sakupljanje sredstava za mamograf), srebrnu nagradu "Effie" osvojili su Mercator (projekt: Zdrav život) i Crveni križ Slovenije (projekt: 10000 vreća za spavanje za Pakistan).

Nagrade "Effie" za komunikacijsku učinkovitost u Sloveniji dodjeljuje Slovenska oglašivačka zbornica. Festival se organizira svake druge godine i ove godine je organiziran treći put. Nagradom "Effie" (koju dodjeljuju u skladu sa međunarodnom licencom) nagrađuje se komunikacijska učinkovitost koja se očituje u pravilno investiranim sredstvima u komunikacijsku akciju, koja postiže svoju svrhu i ostvaruje postavljene ciljeve.

"Nagrade Effie odražavaju najvažnije mjerilo kvalitete projekta – učinkovitost komunikacijskih aktivnosti kod ostvarivanja poslovnih ciljeva naručitelja, zato se tim nagradama u Pristopu veoma radujemo. Učinkovitost, bilo da se radi o cjelovitim marketinškim projektima ili pojedinačnim projektima odnosa s javnošću, za našu je djelatnost od iznimnog značaja, pošto bi bez toga bili sami sebi cilj. U inozemstvu su nagrade Effie već dugo vremena afirmirane i priznate, a po svoj prilici ćemo ih vremenom i mi uvesti", riječi su Samira Korića, direktora i partnera u agenciji Pristop BH.

Pristop BH je dio međunarodne grupe Pristop čije je sjedište u Ljubljani. Pristop je od 2005. godine, kada se povezao sa srodnim vodećim hrvatskim komunikacijskim poduzećem Digitel komunikacije, organiziran kao strateška komunikacijska grupa, koja djeluje na tržištima Slovenije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Makedonije, i u svom poduzeću u Briselu i zapošljava preko 500 stručnjaka.

Grupacija je ostvarila preko 88 miliona EUR prometa, a otprilike isti promet je ostvaren u 2006. godini. Za 2007. godinu grupa planira postići ukupni promet od preko 90 miliona EUR.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.