Izvor: eKapija | Srijeda, 02.04.2014.| 12:44
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Raiffeisen banka uvodi dodatne uštede za korisnike Internet i mobilnog bankarstva

Raiffeisen banka pokrenula je akciju u okviru koje novi korisnici mobilnog bankarstva (R'm'B), kao i internet bankarstva u okviru nekog od Paketa računa banke, mogu ostvariti dodatne uštede, saopšteno je iz banke.

Naime, u okviru akcije koja traje do kraja avgusta, svi novi korisnici mobilnog bankarstva biće nagrađeni za aktivno korišćenje tako što će im banka, za svaki mjesec u okviru trajanja akcije u kojem izvrše minimalno jedan nalog ovim putem, izvršiti povrat mjesečne naknade za korišćenje usluge koja po redovnom tarifniku iznosi i do 3,99 KM mjesečno.

Istovremeno, ovim klijentima će biti izvršen povrat naknade i za svaki nalog plaćanja koji naprave na račun pravnog lica u Raiffeisen banci.

- Kroz naše net servise nastojimo Banku dodatno približiti klijentima i maksimalno pojednostaviti njihove obaveze plaćanja. Ove usluge štede vrijeme jer omogućavaju poslovanje sa bankom bilo kada i bilo gdje, zatim – omogućavaju uštede – kroz znatno niže naknade za transakcije. Ovom akcijom klijentima dajemo priliku da se uvjere u sve navedeno i potpuno besplatno isprobaju kako funkcioniše usluga – jer je povrat naknade zagarantovan nakon obavljenog samo jednog naloga - istakao je Karlheinz Dobnigg, zamjenik direktora Raiffeisen banke.

Osim novih korisnika mobilnog bankarstva, banka je pogodnost povrata naknade za naloge plaćanja na račun pravnog lica u Raiffeisen banci predvidjela i za nove korisnike Paketa računa banke, odnosno usluge Internet bankarstva u okviru istih.

Podsjećamo, mobilno i internet bankarstvo Raiffeisen banke klijentima omogućavaju direktan pristup vlastitim računima i obavljanje transakcija 24/7, s bilo kojeg mjesta sa pristupom internetu. Poslovanje s Bankom korištenjem ovih kanala je brzo i jednostavno, a maksimalna sigurnost je zagarantovana kroz primjenu najsavremenijih tehologija.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.