Izvor: eKapija | Utorak, 25.03.2014.| 14:21
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Uz Pika karticu popusti za pohranjivanje matičnih ćelija - "Family-Plus" i "Mercator" pokrenuli zajednički projekat

Kompanije "Family-Plus", ovlašćeni partner "Cryo-Save"-a vodeće evropske i svjetske porodične banke matičnih ćelija za BiH i "Mercator BL" predstavile su danas zajednički projekat koji će biti od koristi za lokalnu zajednicu, kupce "Mercatora" i korisnike usluga "Cryo-Save"-a.

Naime, svi korisnici "Mercator Pika" kartice moći će ostvariti popust u visini od 50 EUR prilikom plaćanja usluge pohranjivanja matičnih ćelija, kao i popust od 30% za DNK analizu koji se odobrava za njih i njihove porodice.

- U "Mercatoru" smo sa velikim zadovoljstvom prihvatili poziv "Cryo-Save"-a za nastavak saradnje, a ono što nas najviše raduje je činjenica da smo za naše kupce, korisnike Pika kartice omogućili da ostvare povoljniju uslugu čuvanja matičnih ćelija kod vodeće evropske i svjetske porodične banke matičnih ćelija. "Mercator" nastoji da za svoje kupce pored bogatog asortimana i povoljnih cijena, uvijek obezbijedi i dodatne vrijednosti, a kroz ovu saradnju podižemo ljestvicu još više, jer ćemo omogućiti našim korisnicima Pika kartice koji planiraju prinovu da budu u korak sa trendovima i uz povoljnije uslove omoguće pohranjivanje matičnih ćelija. U Mercator Centrima i trgovinama u Banjaluci, Gradišci, Brčkom, Prijedoru, Kotor Varoši i Laktašima svim zainteresovanima biće dostupni besplatni priručnici za trudnice, a u planu su i promocije i predavanja za buduće majke. Vjerujemo da će naši kupci prepoznati značaj ove saradnje i iskoristiti sve mogućnosti koje smo zajedno za njih omogućili – izjavila je Suzana Pletikosa, vođa marketing službe "Mercatora BL".

- "Cryo-Save", kao najveća i vodeća evropska banka matičnih ćelija, predstavlja najviše svjetske standarde u ovoj oblasti. "Mercator" je vodeći trgovački lanac u regionu i sasvim je logična saradnja između vodećih brendova, a što će donijeti nove mogućnosti i benefite za korisnike naših usluga. Zajedničkim projektima želimo obogatiti naše društveno odgovorno poslovanje, a regionalno iskustvo "Mercatora" će nam biti od izuzetnog značaja, jer je "Mercator" poznat po društveno odgovornim akcijama, te brigom o svojim kupcima, ali i široj društvenoj zajednici. Prvi projekti koji su od značaja za širu zajednicu su već započeli, i trajaće tokom čitave godine - izjavila je Sanja Todorović-Vujičić, generalna direktorica "Family-Plus"-a.


"Family-PLus" je predstavio i novo izdanje priručnika za trudnice "Trudnoća i porođaj - Psihofizička priprema trudnice za porođaj i majčinstvo" koji je dostupan potpuno besplatno svim trudnicama u Bosni i Hercegovini.

Priručnik je izrađen uz veliku podršku "Mercatora" i ostalih partnera projekta, a to su: Nove banke, Didaca, Dukat, Podravka, Solgar, Baby Centar, Alma Ras, Fructal, Solgar, Cella Viva, Porodilište Podobnik. U sadržaju novog izdanja Priručnika koji je urađen u saradnji sa relevantnim stručnjacima, ljekarima, akušerskim sestrama itd. na 70 strana u koloru i tiražu od 30.000 primjeraka, koji su besplatno dostupni svim trudnicama u BiH, detaljno su obrađene teme koje su vezane za trudnoću, porođaj i majčinstvo.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.