Izvor: Glas Srpske | Ponedjeljak, 24.03.2014.| 13:18
Izdvojite članak Odštampajte vijest

"Air Serbia" najavila jeftiniji let u 13 gradova za putnike iz Banja Luke

(Foto: Dušan Atlagić)
Kompanija "Air Serbia" najavila je promotivne cijene povratnih karata u ekonomskoj klasi za sve putnike koji putuju iz Banja Luke u 13 svjetskih gradova.

Promotivne cijene, kako je saopšteno iz "Air Serbia"-e, važiće za putovanja iz Banja Luke ka Milanu, Pragu, Štutgartu, Diseldorfu, Beču, Stokholmu, Kopenhagenu, Rimu, Cirihu, Berlinu, Parizu, Moskvi i Abu Dabiju.

- Promotivni period trajaće od 24. do 30. marta ove godine, a važiće za putovanja do 30. maja, i to ne uključujući period od 11. do 27. aprila - istakli su u "Air Serbia".

U "Air Serbia" su istakli da će svi zainteresovani putnici svoje karte moći kupiti u filijalama kompanije "Air Serbia", u poslovnom centru "LTG" u Banjoj Luci, ali i putem veb sajta "Air Serbia"-e i preko ovlašćenih turističkih agencija.

Naglasili su da je za sve putnike "Air Serbia" organizovana i posebna autobuska linija do Međunarodnog aerodroma Banja Luka u Mahovljanima.

- Polazak sa stare autobuske stanice u Banjoj Luci biće svakodnevno u 13.30 časova, a polazak sa aerodroma u 15.30 časova - kazali su u "Air Srbia"-i i naglasili da cijena transfera u jednom pravcu košta 10 KM, te da se karta može kupiti kod turističkih agenata, na aerodromu Banja Luka, ali i kod vozača u autobusu.

Dodali su da je od otvaranja svakodnevnih letova "Air Serbia" ka Banjoj Luci u decembru prošle godine Cirih bio među najpopularnijim destinacijama za putnike iz RS, preko međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu.

- Ostale popularne destinacije za putnike preko matične luke u Beogradu bile su Moskva, Pariz, Štokholm, Prag, Diseldorf, Amsterdam, Rim i Abu Dabi - kazali su u "Air Serbia".

Stjuardese

Poslije uspješno realizovanog intervjuisanja kandidata za kabinsko osoblje u januaru ove godine, kompanija "Etihad airways" bi danas u Banjoj Luci ponovo trebalo da obavi nove intervjue, a u srijedu u Beogradu.

Kako je saopšteno iz "Etihada", ovaj nacionalni avioprevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata traži talentovane profesionalce iz oblasti uslužne djelatnosti ugostiteljstva da se pridruže njegovom timu vodećeg svjetskog kabinskog osoblja.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.