Izvor: eKapija | Utorak, 11.03.2014.| 09:53
Izdvojite članak Odštampajte vijest

"Alma Ras" kreirala program lojalnosti za kupce

Kompanija "Alma Ras" pokrenula je Loyalty program, odnosno program lojalnosti pomoću kojeg će ostvariti prisniju vezu sa kupcima, prenosi portal Kupujmodomace.ba.

Loyalty program sastoji se od "Alma Ras" i Manners loyalty kartica koje može dobiti svaka punoljetna osoba sa stalnim prebivalištem u BiH, tako što će prilikom kupovine popuniti elektronsku pristupnicu.

Već prilikom prve kupovine obezbijeđen je popust, kao i uštede pri svakoj narednoj kupovini. Svi koji budu učlanjeni u klub lojalnosti imaće priliku da dobiju obavijest SMS-om ili e-mailom o aktivnostima i sniženjima koje "Alma Ras" priprema za svoje potrošače.

Osim kluba lojalnosti, za sezonu koja slijedi "Alma Ras" je pripremila kolekciju inspirisanu suncem i koloritom proljeća i ljeta što se ogleda kroz modele boje tirkiza, ženstvenoj koralnoj boji te dezenima vječnih mornarskih, plavo - bijelih pruga. Trend ove sezone je čipka, koja se pojavljuje na rublju, spavaćicama i majicama.

Vodeći računa o potrebama i željama kupaca, pažljivo je za sve vjerne kupce odabrano udobno i moderno rublje, lagane spavaćice, mladalačke pidžame sa šorcem i još mnogo novih modela koje će sa osmijehom nositi svi kupci. Ponuda je osvježena i sa udobnim ljetnjim haljinama, majicama i tajicama.

Zaštitno lice kolekcije proljeće/ljeto je Mostarka Tea Bošković, koja je svoju karijeru uspješno gradi i na brojnim inozemnim tržištima. Više informacija o programu lojalnosti i pogodnostima, kao i novu kolekciju, kupci mogu pronaći na prodajnim mjestima kompanije Alma Ras širom Bosne i Hercegovine.Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.