NavMenu

Turistička ponuda BiH na sajmu turizma "ITB 2014" u Berlinu

Izvor: eKapija Subota, 08.03.2014. 14:30
Komentari
Podeli
MostarMostar
Na međunarodnom sajmu turizma "ITB 2014″ u Berlinu, koji se održava od 5. do 9. marta, turističku ponudu BiH prezentira Turističko udruženje u BiH u saradnji sa Turističkom zajednicom Federacije BiH i Turističkom zajednicom Kantona Sarajevo, prenosi "Klix".

Na štandu Bosne i Hercegovine će svoju ponudu predstaviti i turističke agencije "Fortuna Tours", "Kompas", "Insider", Regionalna razvojna agencija za Hercegovinu i Udruženje Turistički klaster Hercegovina, "Belatel studio", hoteli "Hollywood", "Radon Plaza", "Bevanda" i "Brotnjo".

Interesovanje za Bosnu i Hercegovinu je veliko, posebno interesantne destinacije su Sarajevo i Mostar. Prvi dan sajma štand BiH su posjetili i predstavnici Ambasade BiH u Njemačkoj.


Prema informacijama organizatora, ove godine "ITB Berlin" će okupiti preko 170.000 posjetilaca, od čega je 113.000 profesionalaca iz oblasti turizma, kao i preko 11.000 kompanija izlagača iz 180 zemalja, što dokazuje da je "ITB" zajedno sa svojim "ITB Berlin Convention" ključna berza za upoznavanje sa novim trendovima i razvojem tržišta.

Prva tri dana sajma su predviđena za poslovne susrete (B2B), dok je posljednja dva dana sajam otvoren i za posjetioce.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Finansije

Evo gdje 0,001% najbogatijih ulaže svoj novac

Ultra bogati uz sav novac žive drugačije od ostatka svijeta, pa i njihove strategije ulaganja izgledaju znatno drugačije od portfelja prosječnog investitora. - Iako ne postoji zvaničan prag za ulazak u klub 0,001% najbogatijih, centimilioneri ili pojedinci sa ukupnom neto vrijednošću od preko 100 mil USD dovoljno su bogati da bi bili dio ovog kluba - smatra Kevin Teng, izvršni direktor VRISE Wealth Management Singapura,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.