NavMenu

Najskuplja palačinka ikada za "Debeli utorak"

Izvor: eKapija Petak, 07.03.2014. 10:40
Komentari
Podeli
Kako bi proslavili ovogodišnji "Debeli Utorak" na najdekadentniji mogući način, "Opus" restoran u Mančesteru osmislio je najskupulju palačinku ikad, prenosi Luxlife.rs.

"Debeli Utorak" je manifestacija koja je dio "Mardi Gras festivala". Ukoliko odete u restoran koji služi palačinke – možete očekivati listu preliva koja je prilično standardna – sirup, voće, džem, puter, sir ili još voća. Za ovu specijalnu najskuplju palačinku korišćeni su skupocijeni prelivi od morskih plodova, kao što su Beluga kavijar, škotski jastog, Hulle Verge tartufi i škotske dagnje. Šlag na torti, kada govorimo o ovom prestižnom doručku, je Dom Perignon Rose Hollandaise sos uz koji je servirana. Što se tiče baze same palačinke, odnosno tijesta od koga je napravljena, sastojci su isti, kao i uvijek.

Ideja o najskupljoj palačinki pala je na pamet glavnom kuvaru ovog restorana, Matthew Downes-u, kao rezultat njegovog razmišljanja u slobodno vrijeme. Za samo 20 minuta, ova palačinka je spremna za serviranje, što je taman dovoljno vremena da popričate o njenoj cijeni sa vašim prijateljima.

Jedini element koji izdvaja ovu ekstravagantnu i dekadentnu palačinku od običnih je to što se ona servira u formi debljeg trougaonog komada, sa svijetlo pink topingom.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije

U Srpskoj počinje novi sistem fiskalizacije

Poreska uprava Republike Srpske objavila je javni poziv za podnošenje zahtjeva za pokretanje postupka inicijalne fiskalizacije i subvencionisanje troškova inicijalne fiskalizacije prve grupe obveznika fiskalizacije, čime i zvanično počinje novi sistem fiskalizacije u Republici Srpskoj za poreske obveznike. Јavni poziv, u skladu sa Pravilnikom o dinamici fiskalizacije, sadrži obaveze obveznika fiskalizacije, operatera fiskalnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.