NavMenu

Intervju za kabinsko osoblje "Etihad Airways" i 24. marta u Banjoj Luci

Izvor: eKapija Srijeda, 05.03.2014. 15:49
Komentari
Podeli
Kompanija "Etihad Airways" organizovaće 24. marta u Banjoj Luci još jedan intervju sa zainteresovanim kandidatima iz Republike Srpske za poslove kabinskog osoblja na njenim avionima, navodi "Capital".

Intervjui će biti organizovani za pozicije kabinskog osoblja, menadžera za hranu i piće, te šefove kuvare na letu, saopšteno je iz ove kompanije.

Kandidati moraju da imaju najmanje 21 godinu starosti, da tečno govore engleski jezik, a poznavanje drugih jezika predstavlja dodatnu prednost.

Svi potencijalni kandidati treba da se prijave putem sajta kompanije (www.etihad.com/careers), a oni koji prođu u naredni krug procesa zapošljavanja biće pozvani na intervju u Banjoj Luci 24. marta.

Potpredsjednik Sektora za goste u ovoj kompaniji, Obri Tid, izrazila je zadovoljstvo načinom na koji su se kandidati predstavili tokom prvog intervjua u Banjoj Luci u januaru, od kojih je gotovo trećina bila uspješna, nakon čega im je ponuđeno da rade širom mreže "Etihad"-a.

Ona je dodala da će u naredni krug proći samo kandidati sa odgovarajućim poznavanjem jezika, koji svojim predstavljanjem ostavljaju dobar utisak i čije su interpersonalne vještine na izrazito visokom nivou.

Kabinsko osoblje kompanije "Etihad Airways" je stacionirano u Abu Dabiju, ima sveobuhvatnu obuku i uživa pogodnosti za putovanja i smještaj, a osvojilo je nagrade za vodeće kabinsko osoblje na Bliskom istoku i za vodeće svjetsko kabinsko osoblje.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije

Vlada RS usvojila izmjene Zakona o deviznom poslovanju - Dozvole za mjenjačke poslove izdavaće Agencija za bankarstvo

Vlada Republike Srpske usvojila je na današnjoj sjednici Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o deviznom poslovanju, koji će biti upućen u proceduru razmatranja i usvajanja u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Kako se navodi u saopštenju Vlade, brojni su razlozi za donošenje ovih izmjena i dopuna zakona, a prije svega radi unapređenja funkcionisanja tržišta i tržišne konkurencije, unapređenja postupka licenciranja mjenjača i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.