Izvor: Glas Srpske | Srijeda, 26.02.2014.| 14:15
Izdvojite članak Odštampajte vijest

"HTC One" najbolji telefon na sajmu u Barseloni

Vodeći uređaj kompanije HTC, "HTC One", proglašen je za najbolji pametni telefon u okviru Global Mobile Award događaja, čime je potvrđen vrhunski dizajn, kao i vodeće mjesto kompanije u oblasti inovacija.

Za ovu nagradu glasa odbor koji se sastoji od preko 175 nezavisnih stručnjaka iz industrije, na osnovu informacija koje dolaze iz medija i od analitičara, a nagrada odaje priznanje pametnom telefonu za koji sudije vjeruju da je apsolutno najbolji u cijeloj industriji.

Godinu dana nakon što je predstavljen na tržištu prošlog februara, "HTC One" je i dalje u prvom planu industrije mobilnih uređaja i postavlja standarde uz pomoć inovacija poput HTC BlinkFeed, HTC BoomSound, UltraPixel kamere i aluminijumskog kućišta, a sve to donosi revoluciju u iskustvu korisnika širom svijeta kada su u pitanju mobilni telefoni.

Piter Čou, direktor kompanije HTC, primio je nagradu izjavivši:

- Izuzetno smo ponosni što je "HTC One" i dalje prepoznat i priznat kao pametni telefon koji podiže standarde svojim elegantnim dizajnom, kao i superiornim audio karakteristikama i impresivnom funkcionalnošću. HTC One je dobio još jednu međunarodnu nagradu, što pokazuje da je uređaj podigao iskustvo korišćenja mobilnih telefona na viši nivo, nastavljajući da izdvaja kompaniju HTC od konkurencije. Unapred se radujemo nastavku ovog uspjeha pomoću daljih izvanrednih inovacija koje su u planu za naredne mjesece.

"HTC One" je i prošle godine osvojio i nagradu u okviru Global Mobile Award događaja na Svjetskom kongresu mobilne telefonije 2013 za "Najbolji novi telefon, uređaj ili tablet" .Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.