NavMenu

Pres kliping nova usluga na sajtu grada Prijedora

Izvor: eKapija Utorak, 25.02.2014. 09:24
Komentari
Podeli

(Foto: Ivana Vuksa)

Grad Prijedor je na svojoj zvaničnoj internet stranici uveo rubriku pres klipinga u cilju što kvalitetnijeg i efikasnijeg informisanja građana, saopšteno je na sajtu grada.

- To je prilika da zajedno sa vama pregledamo štampu i iz novinskih članaka steknemo uvid šta se to o nama piše i govori, što će biti dobra osnova za analizu i poboljšanje rada gradske uprave.

Izvršni direktor agencije "Prime communications" Dobrila Močević rekla je da je grad Prijedor među prvim lokalnim zajednicama u BiH koje su prepoznale prostor za saradnju i, u skladu sa svojim potrebama i mogućnostima, dao povjerenje agenciji u segmentu praćenja objava u medijima.

- Grad Prijedor je primjer otvorenog i proaktivnog odnosa prema javnosti i primjer profesionalnog odnosa prema obavezama svake institucije, a proaktivniji pristup komunikaciji danas je naročito važan za institucije - kazala je Močević.

Ona je navela da agencije "Prime communications" za potrebe korisnika prati 11 dnevnih novina i blizu 50 periodičnih izdanja u BiH i susjednim zemljama, te da ima automatizovane programe za snimanje i obradu priloga u elektronskim medijima.

- Sve priloge i podatke o prilozima klijenti imaju najkasnije do 10.00 časova pred sobom. Pored toga što je u pitanju važan strateški i informacioni alat, usluga predstavlja značajnu uštedu, s obzirom na količinu obrađenih informacija i veliki obim posla za koji su zaduženi službenici za odnose s javnošću u institucijama, fondovima, ustanovama i javnim preduzećima - dodala je Močević.

Agencija " Prime communications" prva je domaća agencija za odnose s javnošću i jedina s kancelarijama u Banjoj Luci i Sarajevu. Za svojih 12 godina postojanja i rada pružila je usluge iz svih oblasti komuniciranja za oko 400 klijenata.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.